čtvrtek 15. listopadu 2012

What is on my nails? Leopardí look!



Co mám na nehtech? 
Dneska si uděláme rychlý peak na moje nehty. 
Jedná se o aktuální limitku Twilight od ESSENCE,v odstínu 03 -  Piece of Forever, což je taková krásná svítivě zlatá, která sama o sobě vypadá na nehtech nádherně. 
Já jsem lak zkombinovala s černým Crack Your Color od RIMMELu. A že z toho vznikla kombinace povedená, se můžete přesvědčit sami. 





ESSENCE – 03 Piece of Forever – Svítivě zlatá barvička. 
Úžasně kryje, myslím, že by bohatě stačila 1 vrstva, přesto jsem dala raději 2. Poměrně rychle schne a štětečkem se opravdu skvěle nanáší. Za 55 Kč si nedovedu představit nic lepšího.
RIMMEL – Crack your colour – 010 Black Graffiti – Černá
Můj první krakerovací, nebo česky praskací lak, takže nemůžu moc posoudit a porovnat. Mám ze stejné řady ještě stříbrný odstín a ten mi příjde, že se hůř nanáší, možná je to můj subjektivní pocit. Každopádně jsem s lakem spokojená. Udělá za málo peněz hodně muziky. Nehty vypadají zajímavě s minimální prací. Chce to jen trošku cviku v nanášení, ale myslím, že je to docela jednoduché, když jsem to zvládla i já :-) (69 Kč)
RIMMEL – 60 seconds – 740 clear – Klasický průhledný lak
Není o něm moc co napsat. Schne průměrně rychle, rozhodně bych teda neřekla, že do minuty, nijak zvlášť se neleskne. Je pravda, že má moc příjemný štěteček a dobře se nanáší.  Za ty peníze dobrá koupě. (49 Kč)


Tak jak se vám líbí tahle kombinace? Máte zkušenosti s praskacími laky? Jakou nejčastěji používáte barevnou kombinaci? Vyzkoušeli jste už limitku Twilight – breaking dawn part 2? Předem děkuji za vaše komentáře.

2 komentáře:

  1. ten čierny od rimmelu mám tiež a spokojnosť je dobrá :)
    a inak naozaj pekné nechty :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)