pondělí 19. listopadu 2012

Poprvé v Benefit Brow Baru



V sobotu jsem zavítala do Brow Baru v parfumerii Sephora na Floře. 

První zkušenost, o kterou se s vámi chci podělit je: „Raději se objednejte!“
Teda takhle, Beneslečna vás bez objednání vezme, ale vzhledem k tomu, že se tam dost lidí objednává, může se vám stát, že budete čekat, než na vás přijde řada. Takže pokud máte v plánu do Brow Baru zavítat, určitě tam předem zavolejte. Čísla poboček naleznete na oficiálních stránkách Sephory. 
Tak a teď k samotnému aktu krásy. Předem musím poznamenat, že Beneslečna byla neskutečně milá a ochotná, takže i když měla nabitý program, nebránila se tomu, mě v krátké volné chvilce přijmout. Takové nadšení pro práci se vážně cení. Přiznala jsem se, že jsem v životě s obočím nic nedělala (teda pokud zapomenu tu příšernou příhodu v 9. třídě, kdy jsem se svěřila do rukou bratrově manželce a ta mi ho půlku vyškubala. Br…) a ona mi doporučila ideální tvar. Poprosila jsem jí, jestli by to nešlo trochu do obloučku. Říkala, že někdo oblouček chce, někdo ne a proto je důležité, aby si zákazník uměl říct, co chce. Pak už jen pár rychlých tahů voskem a depilačními pásky a za chvilku se rýsovalo moje nové obočí, ze kterého jsem totálně nadšená. Nevypadá nepřirozeně, ale krásně upravené. Všichni, co mě od té doby viděli, to nejen poznali, ale taky náležitě okomentovali. 
Teda nepřišlo mi, že bych předtím vypadala jako Brežněv…

 Před

Po (Rozcuchané a neupravené)



Z návštěvy Brow Baru jsem vážně nadšená. Nejen, že mám krásně a profesionálně upravené obočí, podotýkám, že bez bolesti. Teda sem tam to štíplo, ale nic horšího se nekonalo. Beneslečna mi poradila jak se o něj dál starat a jak ho upravovat a začervenání mi zakryla korektorem Boi-ing. Takže jsem nemusela jít domů s rudou kůží. Zkrátka naprostá spokojenost. Nabízela mi ještě obarvení obočí v ceně (momentálně do Štědrého dne za 250 Kč), ale moje přirozená barva se mi líbí. A jako super bonus jsme si moc příjemně popovídali. Tvar obočí, který mi vykouzlila, si budu dál udržovat, ale i tak do Brow Baru určitě ještě zamířím. Sem tam to nechat zkontrolovat, ale hlavně příště mám v plánu se nechat nalíčit. :o)




Byli jste někdy v Brow Baru? Nebo tam máte v plánu zajít? Nechali byste si obarvit obočí? A zesvětlit, nebo ztmavit? Máte nějakou šílenou zkušenost s úpravou obočí? Budu moc ráda za všechny vaše postřehy.

7 komentářů:

  1. Krása, měla jsi ho hodně široké, takhle je to určitě lepší a lépe vyniknou jak oči tak celý obličej:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Alizée. Od člověka s tak nádherným obočím mi to skutečně moc lichotí :-)

      Vymazat
  2. Až budeš mít narozeniny, tak máš dva dny před a dva dny po narozeninách úpravu zdarma ;) tak toho určitě využij..

    OdpovědětVymazat
  3. Holky ruším moderování komentů, je to zbytečné...

    OdpovědětVymazat
  4. Hmmm... tohle v místě mého bydliště nemáme, a jelikož pracuji jako obchodní zástupce a každý den jsem skoro do půl šestý mimo, tak nehrozí ani kosmetička :-( ... takže trhám sama

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já teď už taky, akorát se na to chystám :o)

      Vymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)