pátek 9. listopadu 2012

Jak jsem bez tebe mohla žít?



Pro některé  z vás zřejmě žádná novinka, nicméně pro mě objev a zázrak. 
Řekla bych dokonce, že láska na celý život. Mluvím o bázi pod oční stíny EYESHADOW BASE od ARTDECO. Kdo nezažil, nepochopí. Sice jsem si dříve nedělala make up, viz můj poslední příspěvek o vybíraní make upu, každopádně oči jsem si líčila a ráda. 
Dneska, i když mám do nějakého odborníka pořád hooodně daleko, se svému dřívějšímu pokusu o malování jen a jen směju. Pro srovnání vám napíšu, jaké produkty jsem používala a já bláhová jsem s nimi byla dokonce i spokojená…


Bílý stín v tužce – SEPHORA – mastná bílá tužka, používala jsem jí jako podklad pod stíny a myslela si, jak je to dokonalý vynález, když na ní stíny chvilku po aplikaci vypadaly výraznější. Každopádně po celém dni nebylo na víčkách ani stopy po stínech, nebo po téhle tužce…
Paletka 4 očních stínů – ALVERDE - barvy bílá, šedá, tmavší šedá a černá. Na mé zazračné tužce už tak po hodině černá byla šedá a bílá téměř neexistovala. Bez tužky nebyly skoro vidět.
Černá tužka na oči – YVES ROCHER – Používala jsem na horní linku, která za hodinu byla rozmazaná a mnohem světlejší. Na spodní jsem zkusila jednou, rozmazala se jako blázen a podráždila mi oči.
Černá voděodolná řasenka – YVES ROCHER – během dne se mi obtiskávala pod oko a večer jsem z ní měla úplně tmavé kruhy, zvláštní je, jak špatně se pak odličovala, přes všemožné pokusy jsem jí pod tím okem měla pořád.

To byl vesměs základ mého líčení, plus občas nějaké barevnější stíny.
Většinou od YVES ROCHER.
No vážně, tohle mi stačilo a byla jsem spokojená. Rozmazanost a vybledlost líčení jsem přikládala za vinu sobě, že jsem prostě divná a holt se spokojila s tím, že jsem k večeru vypadala děsně unaveně a rozmazaně vyblitě.

Než jsem poznala, že to jde jinak. Všechno výše zmíněné jsem vyhodila a pořídila si úplně nový arzenál.(O dalších novinkách, zázracích, nebo zklamáních, budu psát do budoucna. )
A největší zázrak je, že po celém dni mé oči vypadají jako právě nalíčené. Na této bázi se stíny a linky ani nehnou, neztratí na intenzitě, prostě vypadají perfektně. Dokonce zvýrazňuje intenzitu stínů, takže hotový poklad. Už se jí nikdy, nikdy nevzdám. 


Tady máte ilustrační foto, jaký je rozdíl mezi stínem naneseným bez báze a stínem na bázi. Posuďte sami ten barevný rozdíl. K tomu připočtěte neskutečnou výdrž stínů, malé množství potřebné k aplikaci a skutečně plný kelímek. Za dvě stovky neskutečná koupě. 

Zelený stín - NYC - 912 - 5th Avenue
Perleťový stín - ESSENCE - 42 mystic purple

Úplně vlevo ESSENCE bez báze
Vlevo ESSENCE s bází
Úplně vpravo NYC bez báze
Vpravo NYC s bází.

4 komentáře:

  1. Díky za inspiraci ke koupi báze pod oční stíny od Artdeco. Dříve jsem také báze nepoužívala, ale také jsem na základě doporučení na jednom blogu, ji začala používat. Zatím jsem po první nákup zvolila bázi od Essence, a rozhodně jsem byla nadšená, jak stíny i linky skvěle držely. Ale příště koupím Tebou doručený, určitě bude kvalitnější:o)
    Dana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dano jsem moc ráda, že jsem Ti mohla takhle poradit, určitě nebudeš litovat :-) Zároveň ti moc děkuji za první komentář na mém blogu. Hned je člověku tak příjemně u srdce, když ví, že si tady nepíše Pánubohu do oken :-)

      Vymazat
  2. Já jsem měla tuto bázi od Artdeco a asi se k ní vrátím. Akorát mi vadilo, že v tom kelímku i přes důkladné zavírání vyschla. Prý teď ale existuje i v tubě, tak to musím vyzkoumat. Momentálně pod stíny používám bílou jumbo tužku od NYX a s tou jsem moc spokojená. Ale Artdeco je holt Artdeco. Měla jsem od nich ještě řasenku Perfect volume mascara a ta teda neměla chybu. O tužce NYX si můžeš více počíst zde:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/01/loreal-color-infaillible-tuzka-nyx-tipy.html

    anebo zde:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/01/oblibenci-roku-tak-trochu-jinak.html

    Máš moc pěkný blog, určitě o něm dám vědět svým čtenářkám :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milá slova :D Na články se určitě ráda podívám, moc ráda poznám zase nějaký zajímavý blog :-)

      Vymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)