sobota 27. dubna 2013

Poněkud rozhořčená recenze - Lancome Hypnose Drama


Dnešní článek bude obsahovat vulgarismy, za které se předem omlouvám, většina mých bližních by vám potvrdila, že sprostě skoro vůbec nemluvím, ale tentokrát si prostě nemůžu pomoci, tak snad mi to odpustíte :-)


Všimněte si prosím, jak důsledně se snažím vyhýbat slovu recenze v souvislosti s vlastními články (kdejaká (bez urážky) puberťačka si založí blog, doma má jednu řasenku, jednu rtěnku, ale hnedka chrlí fundované "recenze" na kosmetiku... ačkoli mám víc než jednu řasenku ;P, pořád si jako fundovaná blogerka nepřipadám, takže se snažím vyvarovat toho, aby to tak působilo :-))), ale tentokrát se mu vyhnout nemůžu, protože sama když hledám nějaké to info o kosmetickém produktu, zadávám do Googlu právě i slovo recenze (Taky to tak děláte? :-)), aby mi nevyjela tisícovka obchodů, kde se dá koupit, ale to, co mě zajímá a to názor na něj.

Tentokrát se slovu recenze nevyhýbám tedy hlavně proto, že doufám, že můj článek by mohl ušetřit případné kupující od zklamání. (I když podotýkám, že se jedná o můj názor, který není světospásný a samozřejmě se můžu mýlit (proto i to vyhýbání se však víte čemu :-)))


 Výtečnice v celé své kráse.(Z obou stran)


Když jsem se rozhodovala jakou variantu řasenky Hypnose od Lancome si pořídit, trochu jsem googlila a zjistila, že na české blogosféře se o variantě Drama mnoho nedočteme (snad kromě TÉTO víceméně pochvalné recenze, případně pokud jste četli jinde, dejte vědět :-)) a tak jsem se rozhodla, že vyzkouším právě tu, abych trošku rozšířila povědomí o její případné kvalitě.

No a jak to dopadlo? 


 Jedna vrstva



 Dvě vrstvy

 (Snažte se prosím ignorovat zarostlé obočí, ale mám v plánu opět zavítat do Brow Baru, takže ho musím nechat trochu dorůst :-))

První aplikace

Tak to se snad posrali…   
Ponechme stranou, že kartáček nevypadá jako na obrázku ani náhodou, ale to, že hrdlo není kdovíjak úzké a díky tomu na kartáčku zůstává výrazný přebytek barvy, je už k nasrání...
Tak ok… zkusíme to… 
Ne že bych se považovala za nějakého odborníka na řasenky, ale ještě nikdy jsem neměla tolik otisků nad horním víčkem, jako teď… řasenka je příliš „mokrá“ a pomalu zasychá. 
Výsledný efekt docela ujde (neslepí řasy, prodlouží i zahustí), ale to martýrium kolem… 
Večer téhož dne:  Hm… efekt pořád stejný, žádné žmolky, žádné šmouhy… tak třeba to chce jenom trochu cviku…




Několik dalších aplikací:  

Tak jako, už jsem si na to, že se mi otiskuje na horní víčko, i když si dávám sebevětší pozor, zvykla - uchošťour v miceálce to napraví, výsledný efekt fajn, večer taky všechno fajn. 


Několik posledních aplikací:

Už mě to vůbec nebaví, že se snažím jako blbec a stejně mám nad víčkem milion otisknutých teček. 
Zničehonic mi začala řasenka žmolkovat a opadávat – takže mám večer pandí oči a to už je pravdu poslední tečka. Otisky můžu svést na sebe, tak to prostě s tím zahnutým kartáčkem neumím, ale od řasenky očekávám primárně jednu věc a to, že zůstane jen na řasách a ne, že budu mít šmouhy jako bych si protřela oči...


Hodnocení: 

Výsledný efekt je opravdu pěkný, řasy pěkně natočí a přesně tak zůstanou až do večera, zahustí, prodlouží a neslepí (když se kartáček otřením o hrdlo zbaví přebytečné barvy), ale nalíčit se s ní bez otisků by snad nezvládl ani samotný Armand Petitjean (zakladatel společnosti Lancome) a naprosto nechápu, co se stalo, že najednou začala žmolkovat a opadávat… 

Za řekněme dvě stě bych jí byla ochotná nesnadnou aplikaci odpustit (i když, pořád se nenudím natolik, abych si musela pořizovat medvídka mývala, natož ho dělat ze sebe :-)), ale od řasenky za něco přes šest set bych čekala rozhodně víc...

Závěr: 

Asi si budu muset jít zobnout nějaké (jak říká Princezna) „vyňaminy“ na nervy, abych přestala myslet na to, jak mě tahle "hájend" řasenka vytočila...


Máte s Hypnose Drama nějaké zkušenosti? Nebo s jinou variantou Hypnose? Na klasickou, Doll Eyes i Star jsem četla jenom samou chválu. Možná jsem měla raději vsadit na jistotu a ne se pouštět do neprozkoumaných vod :D 


PS. Už se těším na všechny vaše komentáře a doufám, že mě nesežerete zaživa  :D

21 komentářů:

  1. Mám DollEyes a je super - hlavně ten kartáček, rozčeše a prodlouží, ještě plánuju koupit Star..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem právě na všechny ostatní četla samé nadšené reakce, tak nevím, kde tady nastala chyba... Nevylučuji ani, že je ve mě :D Ale dost mě to mrzí, vážně jsem se na ní těšila a chtěla z ní být nadšená...

      Vymazat
    2. ten kartáček mi příjde divnej, jsem prostě na klasiku :-D

      Vymazat
  2. Já Hypnose Drama mám (už 3 balení) a je úžasná, nechápu, že tě tak vytočila. Máš krátké řasy, proto si kupuj řasenky s malým kartáčkem ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si teda myslím, že krátké řasy vypadají jinak:) A rozhodně by to nevysvětlovalo problém pandích očí a obtisklé řasenky.

      Vymazat
    2. Souhlasím s Míšou, že moje krátké či dlouhé (já osobně si myslím, že průměrné) řasy nemají vliv na opadávání a drolení... Ale to, že nesedí mě, přece neznamená, že nebude sedět nikomu jinému (stejně jako, když sedí tobě, jinému sedět nemusí :-)), proto je tu také otevřený prostor pro diskuzi pod článkem. Myslím, že právě několik sdílených názorů může případnému kupujícímu pomoci se rozhodnout, jestli je to produkt pro něj, či nikoli :-)

      Vymazat
  3. Měla jsem Doll Eyes v minibalení ze Sephory (bylo to součástí nějaké akce v Elle nebo něco takového) a byla teda perfektní, lepší řasy mi žádná řasenka neudělala, ale i přesto bych do ní neinvestovala, stejně na sobě poznám rozdíl mezi jednotlivými řasenkami jen já sama ve zvětšujícím zrcadle, a velmi podobnou službu mi prokazuje NutriLash od Dermacolu.
    Každopádně je zarážející, že ti její ségra udělala takovou paseku:-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dollEyes už mi sice vyschla, ale já si nechala ten kartáček a namáčím je do jiné řasenky, co má shit kartáček a efekt je stejný jako origoš, tudíž je to v kartáčku...pokud máš ještě doma kartáček..máš vyhráno :-)

      Vymazat
    2. Přesně takhle to dělá moje sestra :-) Kartáček má tuším YSL (ale nejsem si jistá) a používá nějakou obyčejnou řasenku a je naprosto spokojená :D

      Vymazat
  4. Nějaký čas jsem pracovala v Douglas, náhodou jsem byla na školení Lancome a u téhle řasenky je nejdůležitější dávat si pozor na správnou aplikaci, ne nadarmo je kartáček Lancome Drama tak zvláštně pokroucen - nevím jak to co nejjednodušeji napsat, snad to bude stačit:-) Na "boční" straně má kartáček o trochu delší štětinky, tou stranou by se měla začínat první vrstva a kartáčkem by se mělo jako lehce točit ve směru nahoru :-) Tím se docílí prodloužení a při druhé vrstvě by se měl kartáček pooočit "naplocho" a řasenka by se měla do řas dostat spíš pomalým mrkáním nebo opravdu pomalými tahy a docílit tak zahuštění. Drama ani vlastně jinou Lancome řasenku jsem si nikdy nepořídila (já mám ráda YSL a Guerlain), ale moc ráda jsem s Lancome řasenkami pracovala a zejména Drama patřila k mým velmi oblíbeným řasenkám pro efekt umělých řas. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že bych jí přeci jen prubla :-)

      Vymazat
    2. Káťo děkuji za přínosný příspěvek do diskuze :-) Musím říct, že nějakým záhadným způsobem si natáčím řasy přesně jak popisuješ, tak nějak sama od sebe. Já vím, všude se píše trhavými pohyby ze strany na stranu, ale já prostě řasy jakoby podtáčím :-)

      Jinak souhlasím, že efekt dělá opravdu úžasný, ale mě to prostě za ty nervy nestojí... To že jsem nešika je můj problém, ale ty pandí oči... možná to zkusím, jak radila Verča, strčit kartáček do jiné řasenky, jakou pak udělá službu :-)

      Vymazat
    3. Veru tak prubni, alespoň mi pak dáš vědět, jestli jsem se proti řasence jen spikla a je oprvadu tak úžasná, nebo jak to vlastně je :D

      Vymazat
  5. Ja jsem dostala pri nejake akci vzorecek. No porve me nadchla, ze mi vykouzlila krasne rasy:) ten spad prisel, kdyz se zacala drolit a me zrudly oci jak upirovi:/ no des. Zatim jsem si nejvice oblibila od astoru boom! (ta zlata). Je fajn a chystam se na dolly eyes( ruzova). L'ancome me zatim nezaujal:)

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta Doll Eyes mě popravdě taky zaujala, ráda bych jí porovnala s Benefití They're real (ta má taky toho ježečka na konci :-))

      Jinak já jsem z Hypnose Drama byla taky nejdřív nadšená (i přes to obtiskávání, ale ten efekt..!), ale přesně jak píšeš, jak se začala drolit, tak to nadšení dost opadlo (i když efekt pořád dělá moc hezký) a když to teď zmiňuješ je pravda, že mě posledí dvě tři aplikace pálely oči, ale přičítala jsem to spíš nedostatku spánku, no raději nebudu tvrdit, že to způsobila řasenka, protože si tím sama nejsem jistá, ale vyloučené to taky není...

      Vymazat
  6. Mám Doll Eyes ve voděodolné variantě. Neobtiskuje se řasy dělá naprosto úžasné. Nvíc vydrží naprosto cokoliv. Odolnější řasenku jsem nikd neměla :) Zkus příště ji, určitě tě nezklame jako Drama ;) (s tou ovšem zkušenosti nemám)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doll Eyes jsem chtěla původně :D No příště pořídím asi řasenku od Benefitu (dost mě teď láká Bad Gal) a pak možná tu Doll Eyes :-)

      Vymazat
  7. neskúšala som a ani nechcem mojej dermacolke excelence sa /zrejme/ nič nevyrovná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Dermacolu jsem zatím žádnou řasenku nezkoušela... Tak třeba někdy příště :D

      Vymazat
  8. Teda, vím, že je to časem už trochu mimo, ale... Když jsem tu řasenku prvně vyzkoušela(mám tu voděodolnou verzi), hned mě napadlo, že by na to nějaká blogerka mohla napsat recenzi s názvem Drama s Drama. Taky jsem mluvila sprostě a litovala toho, že jsem se ke zkoušení týhle řasenky nechala přemluvit. Je strašná (a to Ty jsi dopadla na těch fotkách teda líp než já...teda Tvoje řasy:). Po použití řasenky jsem měla pár slepených chuchvalců na očích, řasenku obtisktnutou snad všude, no hrůza.
    Teď to dělám tak, že si vezmu kartáček od své osvědčené Nars řasenky , namočím v Hypnose a namaluju se. Ale ani tak to není stoprocentní, protože Narska mi teda držela daleko lépe (voděodolnost a otěruodolnost):(
    Docela mě to mrzí (za ty prachy), protože nevím, jestli seberu odvahu, abych vyzkoušela Star nebo Doll eyes :(

    OdpovědětVymazat
  9. Momentalne mam Monsieur Big od Lancome, vodeodolnu verziu. Uz mi konci, mam ju skoro 4 mesiace. Super mihalnice, dlhe, huste pekne ako vejar. Jemne zlepuje, ale az ked jej konci zaruka po otvoreni. A da sa pekne rozcesat, tak to nevadi. Drzi, nerozmazava sa, iba ak je pod ocami mastne robi flaky pod okom. Mozno by som si ju kupila zas, ale rada skusam aj ine, mozno co bude este lepsie. Raz som ju odlicila az na druhy den vecer,bola som necakane na cestach. vydrzala vtedy vyse 30 hodin a dalo sa. Na druhy den jej bolo menej na riasach ale dalo sa na to este divat.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)