středa 24. dubna 2013

Jarní novinky Sephora - výhra v soutěži



Je to už nějaký ten pátek, co jsem vyhrála v soutěži na FB stránce Sephory „Sadu na tělo a obličej“ složenou z jarních novinek v péči značky Sephora a od té doby všechny produkty pečlivě testuji, abych vám mohla napsat ucelený názor. 


(Btw někteří z vás si určitě pamatují článek o výhře od Dermacolu, kde jsem se zmiňovala, že jsem nikdy žádnou soutěž nevyhrála, no asi se na mě začalo usmívat štěstí :D Teď ještě ty miliony ve Sportce a budu spokojená :D)

Začneme tím nejlepším a to je Express body scrub & mask (everyday luxury)

 

Z tohohle „zlatíčka“ (promiňte, ale já vážně musím) jsem opravdu nadšená a už teď stoprocentně vím, že si pro něj půjdu, hned jak nás opustí. Zrníčka jsou hrubá tak akorát, peeling příjemně (tak nevtíravě jemně) voní a po jeho použití je pokožka vláčná a hebká na dotek. 
S tímto peelingem se ze sprchování opravdu stává požitek a to nemluvím o tom, že má pozitivní „vedlejší účinek“ ;-) Od té doby, co tu s námi přebývá, se chodíme častěji s manželem sprchovat spolu a navzájem si drbkáme záda :D 

Targeted eye remover swabs


Zatímco tělový peeling si mě totálně získal, z odličovacích tyčinek jsem měla pocity rozporuplné. Stejnou službu vám totiž udělá normální „uchošťour“ namočený do odličovače. Na druhou stranu, kdo s sebou balíček tyčinek a lahev odličovače tahá v kabelce, že? :-) 
Protože se většinou líčím tak efektivně, abych nemusela venku nic umazávat, neměla jsem dlouho příležitost tyčinky vyzkoušet. Včera jsem ale použila gelovou linku na spodní linku (kdo to nezkoušet, ať to raději nedělá…) a asi po dvou hodinách, které jsem jakžtakž přežila, jsem pocítila náhlou potřebu tu potvoru vymazat a pálícím očím ulevit. Jenže jak, když si tak sedíte v parku a nic s sebou nemáte? No přece pomocí těchto „hyper-super vylepšených uchoštourů“ a musím říct, že jsem jim byla velice vděčná za to, že se mi v kabelce povalovaly a že vůbec existují (oči mě pálily jak čert). Bez štípání, pálení, drhnutí, nebo jakéhokoli nepříjemného pocitu si se vším, co jsem chtěla odstranit poradily bravurně a kdo ví, třeba až je dopotřebuju, tak si další „ICE“  balení pořídím :D (pozn. ICE – in case of emergenci – v případě nouze)
Tyčinku na jedné straně ulomíte a tekutina, která je v dutém "tělíčku" tyčinky se vsákne do bambulky na druhém konci (teda to byl skoro až veděcky znějící popis... měla bych zapracovat na slovní zásobě :D)
 
No a nakonec jsem si nechala pro mne to nejhorší a to Hydrating & energizing shower gel

 (Na průhledném obalu s mi bohužel "Why wy love it" vyfotit nepodařilo :-( )

Balení je super – průhledné (takže víte, kolik vám zbývá), poměrně elegantní (v jednoduchosti je síla :-)) a pumpička je opravdu praktická záležitost (trvalo mi několik let, než jsem  zjistila, že si ke svému oblíbenému sprchovému gelu od Yves Rocher s vůní kokosu můžu dokoupit i pumpičku a tak jsem se celou dobu rozčilovala kvůli nepraktickému balení – jsem případ no :D), takže tady chybu nevidím, ale vodovější konzistence, mi už trochu vadí. I to bych ale přežila, nebýt té parfemace, kterou prostě nesnesu. Já vám ani nedokážu přiblížit, po čem voní (trochu mi připomíná sprchovou pěnu Fujiyama od Rituals), ale je to prostě taková ta „rádobyenergizující“ vůně, která jediné co ve mně probouzí, jsou trávící enzymy. Takže jsem se sprchového gelu vzdala ve prospěch manžela („vůně“ je dosti unisex) a ten je spokojený.

I když znáte to, je na tom napsáno sprchový gel, smyje to pach potu, v tom případě to projde :-)

Na druhou stranu... manželovi opravdu voní a stalo se jeho návykem se jím mýt ráno před prací, aby se probral (podotýkám, že vstává ve 4 ráno a dřív se teda neměl chuť po ránu sprchovat), takže když už nic jiného, alespoň z něj má radost on a trochu se obávám, že si ho po dopotřebování bude chtít pořídit znovu… :-)

Za výhru ještě jednou společnosti Sephora děkuji.

Jaké jsou vaše zkušenosti se značkou Sephora? Zkoušeli jste nějakou pečující, nebo dekorativní kosmetiku?


PS: Už třetí den se snažím vložit Guest Spot článek od Mišky, která vyhrála Giveaway, ale bohužel je to nějaké „pokakané“ a článek se vám nejspíš nezobrazil v seznamu odebíraných blogů. Takže honem klikněte SEM a článek (který je dle mého moc podařený) si přečtěte a dle libosti okomentujte :-) 

13 komentářů:

  1. Super článek jako vždy :) Ještě, že tě tady na bloggeru máme :)

    OdpovědětVymazat
  2. ešte som nič od sephory neskúšala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oprav mě pokud se mýlím, ale na Slovensku Sephora není, že?

      Vymazat
  3. KOukám, že jsi dítě štěstěny :-P Nevíš jaká je cena za ty tyčky? Pokud bych se vešla do dvacky, tak by to ušlo :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo :D Ale říkám si, že si to po všech těch letech zasloužím :D
      Ale musím říct, že miluju tvůj smysl pro humor :D
      Neboť jsem nekupovala, cenu jsem nezkoumala, ale teď jsem na to koukala a sprcháč a peeling kolem tří set (což mi za ten peeling vůbec nevadí :-)) a tyčky 190 :D No, že mě tak zachránily před jistým oslepnutím, cenu jim odpouštím, i když je teda hooodně hustá...

      Vymazat
  4. Pěkná recenze, jsem trochu nahnutá ke koupi toho peelingu:) A ty tyčinky mi přijdou vyloženě vtipné:D S tím sprcháčem ti naprosto rozumím, vůně je základ, mám podobnou zkušenost s gely od Baley, v drogérce jsem je vždycky očuchávala půl hodiny, nakoupila jsem si postupně grepový, kokosový a makronkový, ve sprše jsem cítila z všech bůhvíproč jenom gumu a bylo mi akorát zle... (teď od nich mám ale další sprcháč, pro děti, je růžový s fialovými třpytkami, voní úplně úžasně a má zavírání ve tvaru princeznovské korunky (občas mám infantilní sklony:D), můžu ti ho pro dcerku jen doporučit:D)

    P.S. Míšo, s tím článkem se vůbec netrap! Já ho vidím a vidím i milé komentáře pod ním, upřímně, trochu mě to nahlodává ke tvorbě vlastního blogu, ale nevím, kde bych na to brala čas:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek jsem četla, je moc podařený a přimlouvám se k založení vlastního blogu. Čas je sice náš nepřítel, ale dá se pokořit. ;-)

      Vymazat
    2. No je pravda, že cena tyčinek je trochu mimo, ale kdybys viděla mé zoufalství a tu úžasnou úlevu, pochopila bys, proč si mě tak získaly :D

      Na sprcháček pro Princeznu určitě mrknu, akorát trochu problém je, že má hodně citlivou pokožku a jen tak něco nesnese (nejvíce jí zatím vyhovuje Krteček od Manufaktury), ale za zkoušku určitě nic nedám a když ho doporučuješ Ty :-)

      Jinak nad tím blogem bych se určitě zamyslela, když už se přimlouvá i Vivi :D Nebo pokud se nechceš cítit vázaná pravidelností vydávání článků, můžu Ti je zveřejňovat tady (Není to nijak vyjímečné, že blog píšou dvě bogerky :-)), ale je to samozřejmě jen na tobě, jak to cítíš :-)

      Vymazat
    3. Sprcháček určitě zkuste a uvidíte, já mám pokožku taky dost citlivou, hlavně na nohou (třeba melounový Aroma Therapy od Dermacolu bylo peklo - škoda, ta vůně!), ale tenhle je zatím dobrý, třeba by jí sednul:)

      Jinak díky za nabídku, určitě to promyslím!

      Vymazat
  5. Milá Míšo, téda, tak tomu říkám recenze s velkým R. Podrobné, lákavé, vtipné. Sephora je místem, které nikdy nevynechám, pokud jdu okolo (chodívám kolem nějak podezřele často) ;-), a tak se tam určitě mrknu na peeling s maskou.
    PS: na "asijský článek" jsem už doopravdy natěšená!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivinko to mě tak těší :-) Nevím, jak to děláš, ale při čtení Tvých článků i komentářů se musím začít potutelně usmívat a hned mi to zvedne náladu (teda náladu mi samozřejmě zvednou komentáře všechny :D, jen ty tvoje jsou takové miloučké a hřejivé :-))

      Na "asijském článku" se intenzivně pracuje, teda intenzivně ho dokončím nejspíš během zítřka, je to docela obsažné téma a už se cítím znavena, takže pádím do hajan, ale doufám, že tě nezklamu :-)

      Vymazat
  6. máš pravdu na Slovensku Sephora nie je..čo je škoda,pretože tieto veci vyzerajú super :)

    Veronika

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)