úterý 23. dubna 2013

GUEST SPOT od Mišky (Micha) - Výhra v Giveaway



Zlatý lak Nails inc., lesk NARS, paletka MUA, řasy MUFE

Ahoj všichni, tady Míša, ale jiná Míša, než na kterou jste zvyklí :-) Díky výhře v giveaway, kterou tu vaše Míša nedávno pořádala, se mi naskytla možnost vyzkoušet si, jaké to je být blogerkou (uuuf) a zrecenzovat vám svoji výhru. 
Předem se omlouvám za fotky, pocházejí z mobilu, takže kvalita nic moc. 
Celkem jsem vyhrála 4 věci, za které Míša moc děkuji, protože jsou parádní :-) Takže jdeme na to.

Lak Chelsea Embankment od Nails inc.

Jako milovníkovi zlaté (se stříbrem si barevně nerozumíme), se mi tenhle lak trefil do vkusu. V podstatě jde o samé třpytky  – nestane se, že přejedete po nehtu a cokoliv bude prosvítat. Štěteček je delší a tenký, lakuje se s ním dobře (odlakování je pochopitelně horší). Lakovala jsem ho ve dvou vrstvách, stačila by asi i jedna, ale zvyk je železná košile :-) Nehet jsem přejela ještě nadlakem od Essence. 

Na laku mě zaujal velmi silný zápach, připomíná mi všechny ty laky z dob, kdy jsem byla malá, doteď mi ani nedošlo, že všechny laky, co mám, nemají odér tak silný :D Každopádně to nevidím jako problém vzhledem k tomu, že celý proces odlakovávání a lakování mi smrdí tak jako tak a po zaschnutí není po zápachu ani stopa.

Líbí se mi trend barevně odlišeného prsteníčku a přesně tak používám zlatý lak já. Na fotce ho mám se světle zeleným lakem (tuším, že 03 Grunge Me Tender) z limitky Floral Grunge od Essence. 



Lesk na rty Holly Woodlawn od NARS

I když jsem si myslela, že pozici favorita z celé giveaway s přehledem obsadí paletka Undressed, po seznámení s tímto leskem jsem musela názor přehodnotit. Možná za to může fakt, že si raději líčím rty výrazněji a oči méně, možná je to tím, že je to po dlouhé etapě rtěnek první lesk, který jsem dala na rty a je to takový staronový pocit, každopádně tenhle lesk je bomba. 

Balení je prosté a přesto působí luxusně. Lesk je v dlouhé tenké průhledné plastové tubě, zavírání je z pogumovaného černého plastu.Velmi netradiční je štěteček – je to v podstatě krátkých pár štětinek, což se určitě bude líbit slečnám s menšími rty.Já mám rty poměrně plné, takže mi nanesení trvá déle, velmi ale oceňuji, že díky malému štětečku mohu rty hezky vykreslit.Celkově se mi takto pojatý aplikátor líbí, bez zrcátka bych si ale rozhodně netroufla :-)

Lesk je hydratující a vysoce pigmentovaný (viz fotka na ruce – jedno přejetí leskem) a barva je nádherná – stoprocentní rudá. Na rtech vydrží opravdu dlouho, postupně lehce mizí a rtům zůstane barevný nádech. S menší újmou vydrží i oběd. Neslévá se do vrásek, po delší době je však nutná drobná úprava, protože se lesk „usazuje“ na kraji rtů.



Paletka Undressed od MUA

Už jsem zmínila, že jsem zvyklá líčit si spíše rty než oči (můj standard je řasenka a výrazná rtěnka), tuto paletku jsem si však díky přirozeným odstínům velmi oblíbila a mé obvyklé líčení střídám s výrazněji nalíčenýma očima. 

Stíny jsou uloženy v plastové paletce,  z větší části černé, moc se mi líbí, že skrz průhlednou část jsou vidět odstíny – nefandím produktům, u kterých na první pohled nevím, co to vlastně mám v ruce. Součástí balení je oboustranný, poměrně dlouhý štěteček, který využívám zejména při líčení spodního víčka či vedení linky nad řasami, jinak jsem zvyklá nanášet stíny na víčko prsty, výsledek mi připadá přirozenější. 



Odstíny jsou většinou v zemitých barvách, které sluší všem očím. Já fandím co nejméně nápadnému líčení, takže je možná i vidět, že zejména první dva stíny jsou poněkud opotřebovanější.
 


Myslím, že je zbytečné představovat každý odstín zvlášť, fotky jsou pitomé, ale podařilo se mi věrně zachytit barvy. Všechny stíny jsou jemně namleté a jsou metalické, kromě jediných dvou matných (a mnou nejméně používaných) č. 3 a č. 5. Výdrž je samozřejmě tím menší, čím je odstín lesklejší, označila bych ji za průměrnou. Nepoužívám báze pod oční stíny, před aplikací pouze nanesu BB cream Good Afternoon od Skinfood stejně jako na celý obličej, stíny vydrží v hezkém stavu cca 6 hodin, potom postupně blednou, není to ale nic hrozného a do vrásek (alespoň mně) nezalézají. Při aplikaci jsem si nevšimla, že by výrazně prášily, přejela jsem si pod okem vatovým tamponkem a nezůstalo na něm snad nic. Možná je to tím, že používám opravdu zejména světlé odstíny a nanáším je prsty, ale i tmavší odstíny jsem zkoušela a „pandí oči“ jsem nezaznamenala. 

Mezi mé favority patří nejsvětlejší odstíny 1 a 2, ale největší radost mám asi z odstínu č. 6.  Mám zelené oči s nádechem dohněda, myslím, že jim zlatá docela sluší, a musím říct, že jsem se ještě nesetkala s odstínem, který by zlato tolik připomínal. 

Nakonec fotka očí, jak je s touto paletkou líčím nejběžněji – na denní nošení si asi nic tmavšího neumím na sobě představit. V koutku oka a na celém horním víčku až k obočí mám odstín č.1, na pohyblivém víčku č.2, č.4 mám vystínovaný záhyb víčka a pod dolními a těsně nad horními řasami mám tenkou linku v odstínu č.8. (Řasy mám nalíčené svou oblíbenou NutriLash řasenkou od Dermacolu.)
 


Umělé řasy MUFE

Poslední položkou mé výhry jsou tyto umělé řasy se zlatými třpytkami, součástí balení je i lepidlo. Je asi zbytečné říkat, že i ty díky své barvě užiji, zatím však nebyla vhodná příležitost.
 




Děkuji ještě jednou Míše za výhru a těším se na její další články. Mějte se krásně :-)




A na závěr malá výzva (samozřejmě od autorky blogu :-)):


Máte doma nějaký kosmetický výrobek, který považujete za naprosto úžasný, nebo naopak propadák a rády byste se o své dojmy podělily s ostatními, ale nechce se vám kvůli tomu zakládat blog?
Své články s fotografiemi mi můžete posílat na mail: cnbymiisha@gmail.com
Pokud mne Váš článek zaujme (základem je forma a gramatika), slibuji, že jej zveřejním :-)


5 komentářů:

  1. Je to trochu zvláštní pocit, být na vlastním blogu na té druhé straně :-) ale moc jsem si Tvůj článek užila a bavil mě :D Pokud budeš někdy chtít napsat recenzi na cokoli jiného, moc ráda si jí přečtu (případně zveřejním, pokud si po svém premiérovém úspěchu, nerozhodneš založit vlastní blog :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju, červenám se:) Je to zvláštní pocit vidět něco svého takhle online:D

      Vymazat
  2. Recenze se ti moc povedla:) Nejvíc mě zaujal asi ten červený lesk, ta barva je nádherná:)

    OdpovědětVymazat
  3. naozaj velmi pekna recenzia :) mna uplne dostalo ake mas nadherne riasy wow, ta dermacol spirala teda robi zazraky!


    Inak ak este nemas darcek pre rodicov ku dnu matiek alebo otcov pozyvam ta k sebe na giveaway, darcek mozes pouzit aj pre rodicov :)tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/aprilova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezká recenze (kdyby se autorka rozhodla pro vlastní blog, klidně ho budu číst... :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)