pondělí 11. března 2013

„she's so Jetset" od Benefitu aneb jak vypadá set v akci.

Přeji vám krásný pondělní večer.
Jaký jste měli víkend? Doufám, že lepší než já... Na poslední tři dny mě totiž vyřadila z provozu střevní chřipka, no a dál už to asi rozebírat nemusím, že? ;-)
Dneska se spolu podíváme na všechny součásti setu "she's so Jetset" od Benefitu v akci. V posledním článku jsem set vychválila až do nebes, takže teď mám za úkol vás přesvědčit, že to nebylo jen plané tlachání, ale že si opravdu všechna superlativa zaslouží :-)

Tentokrát to vezmeme v opačném pořadí a nejprve začneme řasenkou „They're real“. O jejích vlastnostech jsem vám již dříve psala v Souboji řasenek, takže když tak mrkněte tam, ale jen pro připomenutí, takhle perfektně vypadá v akci:

 Řasy bez ničeho


 S řasenkou „They're real“



Následuje lesk na rty „life on A list,“ který jak jsem psala, sice dost lepí, ale na druhou stranu na rtech vypadá opravdu překrásně, posuďte sami:





Pro mě momentálně nejdokonalejší součástí setu je tvářenka „first-class face powder,“ která mě přesvědčila, že i já můžu mít krásná rozzářená líčka. Vypadá takto:




Následují čtyři perleťové stíny(), které vůbec nepráší a vytváří překrásný efekt. Takto vypadají swatche(na dením světle bez blesku):

 Úplně vlevo POREfessional, pak champagne please, gold card, pretty in mink, elegant esspreso


A takto vypadají na očích.

 Bez blesku

S bleskem

Na celém víčku je nejsvětlejší - champagne please, z vnějšího koutku stínovaný tmavší - pretty in mink, do crease jsem nanesla zlatavý - gold card  a všechno trošku zblendila dohromady.

No a nakonec tu máme „POREfessional“ podkladovou bázi pod make-up, která minimalizuje pory. No musím narovinu říct, že mi to pory prostě dokonale nezakryje(to asi nic), ale na druhou stranu jsou viditelné až po důkladnějším zkoumání, což je s mými pory jako víky od kanálu, rozhodně výhra. Snažila jsem se výsledky nafotit, ale prostě se mi nějak nedaří zaostřit na vlastní nos, takže mi budete muset holt věřit:D
Ještě musím konstatovat, že nejlepších výsledků jsem dosáhla při použití POREfessionalu pod BB krém Perfect Cover od Misshy, který sám o sobě taky pěkně zakrývá pory. Společně se jim podařilo mé krátery učinit téměř neviditelnými.


Na všechno jsme se pěkně podívali zvlášť, ale nakonec vás určitě zajímá, jak jim to spolu pěkně ladí. Takže tady se můžete podívat, jak vypadá můj obličej po použití všeho ze setu + make-upu, který stejně nezakryl nedokonalosti :-(
Btw. Fotky jsou takhle ostřižené, protože mi nějak nedošlo, že bych si měla upravit vlasy a vrabčí hnízdo se mi nechtělo vám takhle ukazovat :D


Tak co říkáte, jak se vám líbí setík v akci?

PS: Co byste řekli na Giveaway? Říkala jsem si, že když už mám 19 pravidelných čtenářů a skoro 5000 zobrazení blogu, tak až jedno z toho dosáhne kulatého čísla, že bysme si mohli tu moje premiérovou Giveaway dát. Už pár týdnů nakupuju věcičky, takže bude určitě o co stát :D

5 komentářů:

  1. Já si nemůžu pomoct, ale They're real se mi na té fotce vůbec nelíbí... Zato stíny bych využila všechny, jsou úžasné, přesně můj vkus :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze stínů jsem opravdu nadšená. Na to jak mě z počátku moc nelákaly, mě opravdu dostaly a barvičky jsou taky přesně dle mého gusta :D Jinak k řasence jsem předtím psala, že trochu slepuje a je třeba si s tím pohrát, což jsem bohužel neudělala a taky to podle toho vypadá :-( jinak je naprosto skvělá, ale jak se říká: "sto lidí, sto chutí" no ne? :D

      Vymazat
  2. Tahle sada od Benefitu mě láká už dlouho a po tvém článku ještě víc. Musím ji mít! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)