středa 20. března 2013

GIVEAWAY - m.u.a., NARS, Make Up For Ever a Nails inc.

GIVEAWAY UKONČENA 27.03. VE 24:00



Moji milí čtenáři.

Když jsem se dnes přihlásila na blogger a uviděla kolik se vás tu u mě postupně sešlo, neubránila jsem se dojetí. Jsem moc ráda, že se vám můj blog líbí a články vás baví a abych vám za tu přízeň poděkovala, rozhodla jsem se uspořádat svou první Giveaway, do které se samozřejmě mohou přihlásit i čtenáři noví (všichni jste u mě vítaní :-))

Jeden náhodně vybraný čtenář ode mě obdrží následující balíček:


m.u.a. - Paletka očních stínů Undressed

MUFE - Zlaté nalepovací řasy s lepidlem

NARS - Larger Than Life Lip Gloss -  Holly Woodlawn

Nails inc. - Zlatý lak na nehty - Chelsea embankment



Podmínky účasti jsou: 

1. Být pravidělným čtenářem tohoto blogu.

2. Uvést svůj e-mail

3. Napište mi, který z těchto výrobků byste chtěli nejvíc vyzkoušet a proč.Můžete mi také napsat, jestli nějaký vlastníte a jak jste s ním spokojené.


Jako bonus ode mně autor jednoho komentáře, který mně nejvíce zaujme, obdrží krém na ruce, který jsem objevila u taťky (fasuje je v práci) a naprosto mě dostal. Je to nejlepší krém na ruce, který jsem vyzkoušela.


Doufám, že se vám sestava balíčku líbí a už se moc těším na vaše komentáře :-)


PS: Původně jsem do komentářů pod článkem nechtěla nijak zasahovat (je to pak jednoduší při výběru přes random.org), ale některé vaše komentáře mě k tomu přímo nutí (samozřejmě v tom nejlepším :-)) Takže už se moc těším, až budu přepisovat čísílka na papír jako blbeček a počítat a počítat :D ale alespoň se nebudu nudit, že, ;-)

128 komentářů:

  1. tak tož se přihlašuji do GiveAway, jsem stálá čtenářka :-D
    Nejraději bych vyzkoušela všemi opěvovanou MUA paletku, protože jsem tak trochu ovce :-D

    můj mail znáš :-P :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem na tohle taky hrozná :D Už mám například na ceště kompaktní Meteory :D

      Vymazat
  2. Tvůj blog jsem objevila teprve včera díky SWAPu s Duhovou kočkou. :) Neváhala jsem, pořádně jsem Ti to tady prolezla a moc se mi tu zalíbilo. A tak jsem se přidala mezi Tvé pravidelné čtenáře. Dneska kouknu a co nevidím? Za to, že jsem našla krásné místečko v rozlehlých vodách internetu, bych ještě mohla něco dostat? To spíš já bych Ti měla poslat nějaký dáreček! Každopádně, ze všeho nejradši bych vyzkoušela ty umělé řasy od MUFE, mám jen samé takové přirozené a tyhle by se na nějaké mé modelce při focení určitě vyjímaly. (Pokud bych si k nim během lepení nepřilepila i prsty, že jo... to by se mi pak sakra blbě fotilo.) :-D
    Ilka01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si je přilepila určitě :D Jsem hrozný nemehlo... Jsem moc ráda, že se Ti u mě líbí a doufám, že Tě do budoucna nezklamu :D

      Vymazat
  3. Na první pohled mě dostal červený lesk, protože červenou na rtech já můžu a tahle je opravdu úžasná. A krém by také rozhodně nebyl k zahození, protože se každý den musím máchat ve vodě s chemií, což se mým ručičkám vůbec nelíbí. Taťka se má, když fasuje skvělé krémy. My naposledy dostali něco, co bych nepřála ani největšímu nepříteli, jak to smrdělo.
    hancqa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěla bych vyzkoušet ten lesk od NARS :). Paletku Undressed mám, je to jedna z mých nejoblíbenějších - jsem ráda, že jsem nešla do Naked, tahle je za tu cenu úžasně pigmentovaná, nedovedu si představit že bych za litr dostala něco lepšího než tohle :).
    july.mayova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuším, že Naked tolik nepráší, i když jsem zjistila, že hodně záleží na tom, čím se stíny aplikují, štětci ze základní řady e.l.f. jsem si vždycky zaprášila celý obličej, ale těmi ze sady IS'MINE práší opravdu minimálně...
      Je teda pravda, že si nedovedu představit o kolik by mohla být Naked lepší... Undressed miluju :D

      Vymazat
  5. Moc se mi líbí ten lesk a taky zlatý lak na nehty :-) Vybrala jsi vážně super ceny :-) lllenkaaaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Chtěla bch vyzkoušet NARS :-) nikdy jsem ho nezkoušela.

    javurkova.pavlinka@gmail.com

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. vera.p@centrum.cz
    Chtěla bych vyzkoušet lesk NARS, ta barvička je úžasná...Zjišťuju, že mám samé nude nebo nevýrazné lesky, přitom se mi výrazné rty líbí :) Tak bych chtěla vyzkoušet, jestli by seděly i mě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se do nedávna výraznějších barev na rtech bála, pak jsem si ale řekla: Dost! a pořídila si pár vyraznějších rtěnek a musím říct, že se sice pořád trochu stydím vyjít ven s rudou rtěnkou (nemám zrovna symetrické rty :-)), ale snažím se na tom pracovat a kolikrát s přistihnu, že se cítím sebevědomější, ani nevím proč :D
      Určitě bych alespoň jedoho ruďocha doporučovala všem :-)

      Vymazat
  8. 1. jsem pravidelný čtenář už delší dobu, jen jsem se teď přihlásila.

    2. tapeta2007@seznam.cz

    3. Nejvíc asi ty řasy na takové to domácí pobíhání(mezi lidi bych v těchle řasách nevystrčila nos). Ještě nikdy jsem nic takového nezkoušela. Zbytek by dělal radost jako krásné a užitečné věci, které bych opravdu používala.

    Hezký zbytek dne a moc chválím pěkný blog.

    OdpovědětVymazat
  9. michalicova.bara@seznam.cz :) Nejvíce by se mi líbila paletka MUA :) s žádným s tímto produktu nemám zkušenosti

    OdpovědětVymazat
  10. Výrobky bych chtěla vyzkoušet všechny, protože ani z jedním z nich zatím zkušenost nemám. Zajímala by mě hlavně výdrž laku na nehty, pigmentace lesku a stínů.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Nejvíc bych chtěla vyzkoušet paletku Udressed od MUA. Líbí se mi odstíny. Také se chci začít pravidelněji více malovat a tahle paletka mi přijde jako jedna z nejlépe poskládaných a nejvhodnějších pro každodenní líčení i pro líčení pro každou příležitost. S žádným dalším výrobkem nemám zkušenost. Pouze jsem měla od MUFE černou řasenku.
    MMichlik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Nejraději bych vyzkoušela lesk od Nars, protože ještě nemám žádný výrobek tzv. "Highend" kosmetiky a zajímá mě, jestli bych poznala nějaký rozdíl od drogérkových lesků. Nejdražší kosmetickou věcí, kterou vlastním je tvářenka od Benefitu, dostala jsem ji k vánocům, ale musím říct, že jsem od ní čekala mnohem víc, když stojí tolik :D jinak na krémy na ruce jsem maniak a nejraději mám krém od Essence s bambuckým máslem...je taky vážně super :-)

    veronika.pastorkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono v tom kolikrát až takový rozdíl není (neříkám vždy, to určitě ne). Nedávno jsem například objevila super transparentní pudr od NYC, který stojí kolem 90 Kč a tolik opěvovanému Dermacolu za tuším 300 se vyrovná, ne-li ho předčí. Sice to není "HighEnd" kosmetika, ale i tak je to docela cenový rozdíl za defakto stejný účinek :D K tomu je mi aplikace kompaktního NYC příjemnější, protože nepráší všude kolem :D

      Vymazat
  13. Určitě bych nejvíc měla zájem o lesk na rty. Nemám lesk v takové barvě a znám ty scény z filmů, kdy žena svede muže pouze rudými rty, hihi vždy mě zajímalo zda to fakt fungujou na chlapy :)) Pomoz mi to otestovat :D
    Stíny by se, ale do kabelky taky hodily ;)
    A.pocepicka@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky by mě zajímalo, jestli to tak funguje :D Stoprocentní ale je, že rudé rty přitahují pozornost a pro mnoho lidí jsou symbolem smyslnosti :D Budu držet palce :-)

      Vymazat
  14. všechny výhry vypadají opravdu moc dobře, ale já bych nejraději stíny. Už jsem na ně slyšela tolik chvály, že bych je ráda buď potvrdila, či vyvrátila :). janicka165@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. jsem nový čtenář :)
    nejvíce bych chtěla vyzkoušet MUA paletku, protože zatím jsem nebyla schopna si ji objednat :D ale já to tak mám se vším :D ale nemám vyzkoušený ani jeden produkt z těch, co jsou na obrázku :)
    petra.krupova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, sleduji jako Haňule Strakovic. Nejradši bych asi vyzkoušela lak na nehty, protože se mi poslední dobou zlatá barva hodně líbí. Super mi přijde i lesk na rty. Ještě bych chtěla dodat, že krém na ruce přenechám na vyzkoušení někomu jinému, mám ho totiž doma (přítelův táta ho taky fasuje v práci). S klidným srdcem můžu potvrdit, že je to nejlepší krém na ruce, co sem kdy měla, navíc krásně voní a ta tuba i když na to možná na té fotce nevypadá je obrovská :)
    Strakova.H@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že mi někdo může potvrdit, že to není jenom můj pocit, že je ten krém tak úžasný :D

      Vymazat
  17. Páni, to jsou boží věcičky! :)Jsi fakt štědrá ke svým čtěnářům :)Já bych nejvíce chtěla vyzkoušet MUA paletku a zlatý lak na nehty, pěkně to všechno zkombinovat a vykouzlit nějaký zvláštní look:) Hmm už to vidím, kouřové oči a výrazné červené rty :D
    nel.motion@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm... To bych ráda viděla :D Třeba se usměje štěstí zrovna na tebe :D

      Vymazat
  18. ahoj, jsem nová čtenářka:)
    nejvíc bych chtěla vyzkoušet lesk na rty od NARS - měla jsem doma jeden v mini velikosti a byl hrozný, proto bych chtěla vědět jaký je tento..a navíc ta barva♥ dokonalost :) a taky paletku od MUA, vlastně vše co tu máš bych moc ráda vyzkoušela:)) snad budu mít štěstí:)
    přeji mnoho úspěchů na blogu:) určitě tě po skončení giveaway nepřestanu odebírat :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :D Já vím, že Giveawaye často přitáhnou i lidi, kteří jen chtějí získat výhru a o konkrétní blog se nijak nezajímají, ale i přesto jsem ráda, že se vždy najde pár lidí, kteří si budou na můj blog vracet, protože to je přesně to, o co mi jde. Nepotřebuju mít stovky čtenářů, kteří vlastně ani můj blog nečtou, stačí mi, když jich bude pár, kteří budou články opravdu číst a třeba i komentovat a budu naprosto spokojená :D

      Vymazat
  19. Máš bezva blog a jsem ráda, že jsem ho dneska objevila. Jsem nemocná a tak mám plno času ho pořádně prozkoumat. Co je lepšího než objevovat nové typy na výrobky. Nejvíc mě zaujala paletka MUA. Jednu jsem si dovezla z Londýna a je škoda, že není tato značka i u nás. Nars jsem také nevyzkoušela, ale nevím zda by mi sedla tato barva. Ale říká se, že se má zkusit vše. :) A nyní jdu číst tvůj blog a užívat si článků :)

    annasglamour@volny.cz

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Skvělý blog, přidávám si Tě a stávám se čtenářkou. Chtěla bych zkusit lesk, protože červená je moje barva. I lak na nehty se mi moc líbí. Undressed mám a je to skvělá paletka.

    bloghellobeauty@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, určitě bych moc chtěla vyzkoušet lesk na rty NARS, protože pro mě je to zatím "nedostupná" kosmetika a navíc červenou na rtech opravdu miluju.

    Anna

    agostyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. km.lucy9@gmail.com
    Ze všeho nejraději bych chtěla vyzkoušet řasy z MUFE. Až se divím, že se jich "zbavuješ" i když tou nejlepší cestou :-)Zvolila bych k nim výryzně tyrkysovo-hnědo-zlaté stíny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm... To bych ráda viděla :D Zbavuju se jich proto, že jsem nemehlo a raději, než abych je znehodnotila, je pošlu dál někomu, komu určitě poslouží lépe, než mě :D

      Vymazat
  23. Paletku MUA mám starry night.Tuhle co bude v balíčku jsem si chtěla dokoupit.Nejvíc mě zajímá ten fasovanej krém na ruce.
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. No Mua paletka je jedna z tých čo si chcem zaobstarať už dlho :] ..ale i ten lesk Nars by som chcela určite vyskúšať tá značka sa mi páči stále viac a nič od nich ešte nemám.
    inak milé že taká skvelá giveaway už k tým pár čitateľom, určite ich časom bude oveľa viac :]

    loweline@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych byla upřímná, nejde mi ani tak o číslo, které se ukazuje na počítadle, jako o to, kolik čtenářů pak bude skutečně blog dál číst a komentovat u článků. Upřímně asi ani nepotřebuju mít stovky čtenářů, stačí mi, když pod článkem vždycky najdu pár komentářů a budu naprosto spokojená :D A protože moji úžasní čtenáři mi články komentují... ať jich je 10, nebo 100, zaslouží si ode mě poděkování :D

      Vymazat
  25. Určite by som chcela vyskúšat paletku MUA, pretože neutrálne tiene sú to čo používam úplne najviac :)

    lucia.kukurovalm@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. vybrala si najozaj skvele veci.. vacsina je takych, ku ktorym sa clovek tak lahko nedostane.. paletka je skvelo hodnotena a aj ked mam plno veci z MUA..paletu nemam ani jednu :) mihalnice su extravagantnejsie, ale viem si ich predstavit na party, alebo licenie nejake nezvycajne.. :) NARS vyzera uzasne..a napriek tomu, ze nenosim cervene ruze ani lesky..rada by som ho vyskusala..
    dora.mrkvova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc se mi líbí slovo "mihanice" :-) Jinak značky jsem vybírala úmyslně takové, aby si pro ně člověk nemohl normálně dojít do drogérie, protože když už si tu a tam něco objednám, už mě nezabije k tomu přihodit něco navíc, nebo když někde vidím něco v akci, tak i když to nevyužiju, tak to stejně koupím, protože mám pocit, že to je tak trochu moje morální povinnost, rozšiřovat svým čtenářům obzory :D Asi to zní dost hloupě...

      Vymazat
  27. Ahojky, já bych chtěla určitě vyzkoušet tu paletku. Z této značky nemám totiž zhola nic a zajímalo by mě, jak jsou na tom s kvalitou. Hlavně také proto, že dělají "kopie" Naked paletkám od UD. Já už tu svou sice mám, ale u pár oblíbených odstínů jsem už pomalu na dně a tak nějak se mi nechce kupovat zase novou za 1400Kč. Tak by mě zajímalo, jak jsou kvalitní právě ty MUA, jaký je mezi nimi rozdíl.
    hatko @ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Nejvíce bych chtěla vyzkoušet tu paletku, ta mě úplně dostala, má krásné zemité barvičky, které se dají používat na každodenní líčení a každý den bych je používala, ikdyž bych se asi o ně prala s maminkou :)

    S žádným výrobkem nemám bohužel zkušenost.

    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Chtěla bych vyzkoušet MUA paletku protože nemám možnost vyzkoušet NAKED, a tohle se mi zdá jako skvělá alternativa po které už nějaký ten čas pokukuju.:) Paletka bym i udělala obrovskou radost:
    aranell.ix@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, tvůj blog sleduju, leč nejsem v síti přátel Googlu, prostě registrovaná :-D
    Nejvíce mě zaujal lesk od NARSu. Je to výborná a kvalitní kosmetika. Jenže vím, že zrovna tak výrazný lesk bych si nekoupila, zvlášť za tak vysokou cenu. ALE! Vše se má zkusit a nakonec třeba už nesáhnu po ničem lepším :)) Ráda experimentuju, ale ne s tak drahýma věcma. Takže je čas to zkusit!!! :)
    Martina :)
    90Martina90@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ani jeden z přípravků nevlastním, ale na MUA si brousím zuby už nějakou tu chvíli :) A nejvíc mě láká lesk od Nars, ta barva je super!
    Alkaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. tvůj blog už sleduji nějakou tu dobu pod jménem Luci :)
    vybrala jsi opravdu perfektní věci! já samotná už nějakou dobu toužím po této přirozené MUA paletce, z té bych měla opravdu radost:) a když vidím ten lak.... z toho bych měla snad ještě větší! moje mánie je protstě nezapře:)
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, sice jsem nový fanoušek, narazila jsem na tebe přes Spiced Chocolate, ale už mám většinu blogu přečtenou a dále hodlám pokračovat:)
    Giveaway je moc hezká, nejvíce se mi líbí paletka MUA, po které pokukuji už delší dobu, je proklamovaná snad celou blogerskou sférou, tak na ní asi něco bude:) A zlaté řasy vypadají parádně!
    Můj taťka fasuje jen diářky, propisky a kalendáře, achjo...:D

    micha.onuf@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To má určitě lepší práci, než ten můj :D Můj tatínek je totiž vyhybkář a krémy na ruce fasuje kvůli tomu, že musí makat rukama :D

      Vymazat
    2. Ale zas pro dámskou část rodiny z jeho práce plynou docela fajn výhody:) Bohužel jsem typ, co nemá rád reklamní diářky atd. a tak si stejně kupuju nějaké hezčí:D

      Vymazat
    3. To chápu, mě nosil reklamní předměty zase brácha z práce a taky na to moc nejsem :D

      Vymazat
  34. Moc by se mi líbily zlaté řasy a lak na nehty, k tomu bych se jemně nalíčila a udělala hezké fotky :)
    hippies2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. sleduju :)
    už dlouho chci vyzkoušet paletku od mua protože jsem na ni slyšela zatím samou chválu :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj :)) njvíce bych hctela vyzkouset MUA paletku, jelikoz ma krasne barvy a je vsude vychvalovana :)

    simonka-td@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Prvně jsem se nechtěla účastnit, protože MUA paletku už doma mám (a je skvělá)... Ale ten lesk a lak mi nedají spát (no jo, hlavně ten NARS!!), takže to musím zkusit :))) Kdyby se náhodou náhodou stalo, že by se na mě usmálo štěstíčko, tak bys mohla paletku přihodit ke krému (kterým bych teda taky vůbec nepohrdla, vidím "dead sea minerals" a zvyšuje se mi malinko tep), ať nehamouním :)) (ježiš já jsem dneska zase závorková :D)

    Ty Míšo, vrtá mi hlavou, jestli je můj PC tak poblbanej, nebo co mají znamenat všechny ty symboly v tvých článcích? :D

    pakoshka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak domluveno, pokud se usměje štěstí zrovna na tebe, paletku nadělím ještě někomu jinému, je to od tebe moc hezké, že by ses o výhru takhle rozdělila :-) Jinak "dead sea minerals" na mě působí úplně stejně :D Když vidím, jaký je o krém zájem, asi zkusím ještě nějaký vyžebrat od taťky, pár jich tam ještě má, ale nepoužívá je :D

      No, hodně používám smajlíky (Je to děsnej zlozvyk, kterého se nemůžu zbavit. Nevíš jestli se to nedá léčit? :-)), tak jestli to nejsou ony, jinak už nevím... já žádné divné symboly nevidím, docela by mě zajímalo, jestli to vidí i ostatní.

      Vymazat
    2. :))

      Já teda nevidím smajlíky, ale něco jako ↨○U↓ - když zmáčneš Alt a nějaké číslo... Na konci článku toho vidím snad pět řádků :D

      Vymazat
  38. Rozhodně zlaté řasy, protože by se perfektné hodily k šatům co jsem si koupila na maturák, stejně jako lak ^^ =)

    martina.dushek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, já bych moc chtěla vyzkoušet paletku MUA, protože na ní všude čtu velikou chválu a už se nějak nemůžu ovládnout a nepokukovat po ní. Moje sebeovládání je v troskách :D Líčím se jen jemnými odstíny a tahle je krásná!
    Fiserova.C@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. nic z těchto věcí ještě nemám, ale chtěla bych nejvíce tu paletku stínů, jsou to mé oblíbené barvičky
    jesterecka(@)email.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Sleduji :)
    Nejvíce a nejraději bych chtěla vyzkoušet paletku stínů od značky MUA, jelikož už asi rok plánuji, že si od nich něco koupím a pořád k tomu nedošlo a taky protože s touto značkou nemám zkušenosti :). Miluji kosmetiku a líčení a ráda experimentuji s novými stíny :) Už se moc těším na vyhlášení :) Jinak moc pěkný blog a články (jsem nováček) :)).

    ilonkastrejcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. 1. Splňuji!
    2. MartiRezaninova@email.cz
    3. Nejvíce bych chtěla vyzkoušet lesk na rty NARS, tenhle odstín se mi strašně líbí! :))

    OdpovědětVymazat
  43. Mě nejvíc zaujal krém na ruce, protože jakmile někdo o něčem napíše, že je to nejlepší co vyzkoušel, posedne mě šílená zvědavost a touha porovnat to s tím, co považuji za nejlepší já :-) No a dál by mě velmi lákal lak, protože jsem lakový maniak a ačkoli moje sbírka čítá několik stovek lahviček, od Nails Inc. není ani jediný, a to je na pováženou! :-)

    viennettka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Wooow to je skvělá giweavay :) líbí se mi naprosto všechny produkty :) červený lesk na rtech určitě vypadá perfektně :) takový slavnostní :) zlatá je poslední dobou u mě Top :) takže k laku a řasám asi nemusím nic dodávat :) (snad jen ♥)
    naprosá nádhera :) a po paletce pokukuji už dlouho :) ty stíny jsou překrásně třpytivé a dá se snimi kouzlit :)
    eliasova33@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. To jsou nádherné věci do giveaway.. mně se líbí všechny věci. :) Nejvíc asi ta paletka, protože už po ní dlouho koukám... ale těch mám teď zase dost :/ takže možná ten lesk, ten je totiž nádherný a ještě k tomu NARS - byla by to moje první věc od téhle značky.

    A já třeba za poslední větou vidím znaky - počítač, dopisovou schránku a telefonní sluchátko :D

    miki.ziki@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nechápu :-( Já tam mám jen mrkajícího smajlíka... A teď babo raď, co s tím :-)

      Vymazat
  46. Krásna giveaway. Najviac ma oslovili očné tiene, pretože s tými sa teraz stretávam veľmi často a počúvam na nich samú chválu, takže by som ich tiež rada vyskúšala. Naviac sú vo farbách, ktoré preferujem a bolo by fajn pre zmenu vyskúšať niečo na vyššej úrovni. Dávnejšie som si síce kúpila paletku od H&M, ale teda vyzerá lepšie ako v skutočnosti je. Bohužiaľ študentský život je nákladný a tak mi peniaze na poriadnú skutočne kvalitnú kozmetiku neostávajú a moja dušička tým trpí.. :( Neostáva mi nič iné, iba sa zapájať do súťaží a tajne dúfať, že sa aj na mňa jedného dňa usmeje šťastie.

    sueandcolours@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj nejvíc mě oslovila paletka Mua a Nars lesk ;)
    Mua paletky mě velmi lákají už dlouho a ten Nars lesk mě zajímá jestli je tak červený i na puse ;)) taky mě velmi zaujalo to že bych vůbec mohla vyzkoušet něco od Narsu ;)
    ajakozinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Sledujem cet GFC.
    Najviac a uz velmi dlho chcem vyskusat nejaku paletku od MUA, dokonca myslim presne nad touto som uvazovala, pretoze ziadnu vacsiu neutralnu paletu nevlastnim. A tato kozmetika je vraj vcelku kvalitna vzhladom na nizku cenu. A kedze nie som nejaky kozmeticky guru, myslim, ze pre zaciatok a studentske penazne pomery je to fajn odrazovy mostik. Inak cela giveaway je skvela, velmi sa mi pacia vsetky produkty. Hoci umele riasy som v zivote na ociach nemala. O dovod viac ich konecne vyskusat :))
    schnegy@gmail.com

    OdpovědětVymazat

  49. Ten krém mám, bohužel už jenom čtvrtku a je to můj 2. neeejlepší krém na ruce jaký jsem zatím vyzkoušela. A moc krásně voníí:)) S ničím jiným zkušenosti nemám, ale ta paletka je krásná...
    Zvolila jsi pěknou výhru...držím si palce!:)))

    hanous31@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Nejvíce bych chtěla vyzkoušet asi ten NARS, protože, protože přítel mi odjel na intr a já jsem doma sama a s drogérkovou kosmetikou se nemazlí tak dobře, jako s tou "značkovou" :):P. No dobře, i tohle je důvod, ale hlavně protože ta barva je jako pro pravou beauty blogerku, to možná trochu pokulhávám, ale mít tohle na rtech, budu jako královna světa, a ještě mi to na těch rtech určitě vydrží! Takže ano, já chci všechno, ale NARS nejvíc :)

    evusj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pobavila jsi mě :-) Je pravda, že mazlit se s Essence si moc nedovedu představit, zatímco jsem 100% přesvědčená, že až mi dorazí poslední objednávka, tak je broučky pomazlím pořádně :D

      Vymazat
  51. Pavla Hudečková-smajlik826
    paja.hudeckova@email.cz
    MUA paletku, protože ji všichni moc chválí:)

    OdpovědětVymazat
  52. Nejvíc bych chtěla uršitě vyzkoušet paletku undressed, už ji strašně dlouho chci, protože se mi líbí ty její odstíny ♥ a všechno :D
    adel.konarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Určitě Mua paletku, už svoji mám ale jiné odstíny a jsem opravdu nadšená z její výdrže i bez použití báze! :) rstiborova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. m.u.a. - Paletka očních stínů Undressed
    lebo nádherné farby ktorý by sa mi bodli! ;) nádherná je proste;)
    MUFE - Zlaté nalepovací řasy s lepidlem
    lebo na párty by som bola jednička!
    NARS - Larger Than Life Lip Gloss - Holly Woodlawn
    lebo NARS! ♥♥
    Nails inc. - Zlatý lak na nehty - Chelsea embankment
    lebo by som vyzerala ako milionárka- roztavené zlaté tehličky :PP

    icka.gazdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Cez GFC sledujem ako vik ppop
    e-mail: vik.ppop@gmail.com
    Najviac by som chcela paletku MUA. A prečo? Lebo nenám poriadnu paletku :D

    OdpovědětVymazat
  56. Ten lak a lesk (milujem červenú) ♥ taká geniálna dvojka, že by som sa vzdala paletky a nalepovacích mihalničiek v prospech niekoho iného:) michaelagilanova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se najdou i tací, kteří by se o svou výhru rozděluli :D Držím palce :-)

      Vymazat
  57. Chtěla bych vyzkoušet lesk na rty, protože s emi strááášně moc líbí červené rty, ale nemám na ně odvahu. S tímto lesem by to bylo určitě jiné!:D A potom ty nalepovací řasy <3 Ty sou úžasné! Na nějakou párty super.
    christina-a@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Můj mail je indrakova96@email.cz
    Chtěla bych vyzkoušet tu paletku od MUA, protože o ní pořád všude čtu, tak bych si na ni taky ráda udělala názor :) A taky protože žádnou pořádnou paletku nemám, stíny moc nepoužívám, ale barvy v téhle se mi strašně líbí, jsou takové ne moc výrazné, žádná růžová a tak :D Moc hezké :) I ostatní věci vypadají skvěle, ikdyž jsem žádný výrobek nezkoušela. Lak vypadá taky božsky :3

    OdpovědětVymazat
  59. Páni!! Krásná soutěž s nádhernými cenami. Osobně jsem nevyzkoušela žádný z nich,ale ta paletka je božská :)Mám pár stínů,ale žádnou paletku. Takže ta se mi líbí nejvíce! Samozřejmě i laky na nehty zbožnuju! Nikdy jsem žádnou soutěž nevyhrála, nemám na to štěstí, ale pekně doufám, že to jednou vyjde. Odkaz na tvoji soutěž dám i k sobě na facebook. Určitě o tak krásné ceny bude chtít hrát ještě více slečen :)

    Pravidelným čtenářem jsem, tvůj blog se mi moc líbí.
    Můj email je StochlovaAdela@seznam.cz

    Měj se krásně
    Dullsinea

    OdpovědětVymazat
  60. 1. Stalo sa :)
    2. angelity.blog@gmail.com
    3. Tak jednoznačne paletku MUA...prečítalo som o nej nespočetné množstvo recenzií, samé chvály a odporúčania tak preto by som si to aspoň overila :) Aj keď na druhej strane už teraz viem, že by som sa nemala na čo sťažovať :D

    OdpovědětVymazat
  61. Na tomto blogu jsme sice poprvé, ale zaujala mě giveaway a hlavně blog jako celkový, tak jsem se zapsala do pravdielných čtenářů a jsem tam jako Nelly Tinker
    http://lpsvip.blog.cz/
    Jednoznačně palteka MUA, u které uvažuji i o koupi :P

    OdpovědětVymazat
  62. sleduji
    Určitě bych chtěla vyzkoušet lesk NARS, nikdy jsem nic od této značky nevyzkoušela.
    katerina.z.1998@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  64. 1) Ano jsem
    2) martinaa.u@seznam.cz
    3)nejvíce bych chtěla:::: m.u.a. - Paletka očních stínů Undressed .
    Jednu už vlastním a už mi dochází , je velmi dobrá , krásně pigmentovaná a nádherné přírodní barvy
    Také bych chtěla vyzkoušet :::: NARS - Larger Than Life Lip Gloss - Holly Woodlawn , nádherná svěží barva.
    děkuji

    OdpovědětVymazat
  65. Všechno je to tak lákavé, ale asi na první místo bych dala paletku stínů, protože mám tyhle typy odstínů ráda! :) Jako druhé rozhodně ty řasy! Jak můžou vypadat zlaté :O :)

    laughtingsmile@seznam.cz

    PS: Výborná giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  66. Jsem nová čtenářka, tvůj blog se mi moc líbí a přeju Ti ať se ti daří :-))
    Nejvíc bych chtěla vyzkoušet tu paletku, protože jsem o ní hodně četla a mám ráda přírodní líčení:-) a ten lak vypadá taky bombasticky :-)
    email: lenkasebrankova11@seznam.cz
    Měj se krásně :-))

    OdpovědětVymazat
  67. Velice mě láká lesk od Narsu ,ale ani MUA paletka není špatná :D Slyšela jsem plno chvály,ale ještě jsem se nějak nedokopala k tom u si jí objednat a zhodnotit :D

    a.kikusek.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. barbora.varysova@gmail.com
    nejvíc mě zaujaly ty nalepovací řasy a paletka stínů, obojí vypadá super! :)

    OdpovědětVymazat
  69. Sledujem:)
    natalkaivankova@gmail.com
    Chcela by som vyskúšať všetky..:D :D...Očné tiene tejto značky som ešte neskúšala,ale vraj sú výborné :D..

    OdpovědětVymazat
  70. Bomba giveaway! Já rozhodně toužím vyzkoušet lesk od Nars, jelikož ta barva je nádherná a ráda nosím výrazné rty. Klobouk dolů nad takovou hojnou giveaway!

    a.habartova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. simona273@seznam.cz
    Nejvíce mě zaujala paletka stínů. Stíny používám velice ráda , ale tyto jsem ještě nevyzkoušela.
    Krásné Velikonoce ti přeje simča

    OdpovědětVymazat
  72. GFC Naty Sweet
    naty.sweett@gmail.com
    Nejvíc bych chtěla vyzkoušet zlatý lak od Nails inc..Laky na nehty miluju a zlatý mi ve sbírce ještě chybí...

    OdpovědětVymazat
  73. sledujem :)
    krásny balíček :)
    chcela by som vyskúšať úplne všetko, či už paletku mua (milujem hnedé odtiene), nalepovacie mihalnice som na sebe ešte nikdy nemala, a lesk na pery od nars :) nemám slov! :)
    MiuskaJ@gmial.com

    OdpovědětVymazat
  74. sledujem :)
    mail: lenka.hadravova@seznam.cz

    No, jinak nejradsi bych pouzila MUA paletku - o ni uz snim straaaasne dlouhou dobu :)) myslim si, ze MUA je krasna, proste uuuuzasna kosmetika a jejich paletky jsou dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  75. sledujem..:)
    anetaderkova@seznam.cz
    Nejradši bych chtěla vyzkoušet nalepovací řasy, už delší dobu přemýšlím o jejich koupi, ale stále nejsou finance..:/

    OdpovědětVymazat
  76. sleduji :)

    Nejradši bych konečne už vyzkoušlea nejákou tu paletku do MUA,protože na to slyším spoustu chvály a sama nejsem schopná se dokopat k objednání přes internet,protože nemám zrovna jako studentka moc penez na takové věci a hrozne po ní toužím :) :D,pak mě zaujal ten lesk od Nars.

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Jsem :))
    Strašně moc ráda bych vyzkoušela paletku MUA jelikož nemám šanci si ji přes internet obědnat. Nakonec bych aji brala ty nalepovací řasy.. Chtěla bych je zkusit jelikož jsou fakt pěkné :) Jsou to fakticky skvělé ceny a to včechny :D Sice nemám šanci vyhrát ale o projevení mého názoru to stojí :P
    MarketteL@seznam.cz
    PS: Máš moc pěkný blog!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-)
      Každý má šanci vyhrát, v tom je to kouzlo výběru randomem :D

      Vymazat
  78. Ja by som rada tú paletku, očné tiene veľmi nepoužívam, ale chcem začať, už som si dokonca objednala aj blender, a zháňam tiež paletku z nejakými podobnými odtienmi, takže by sa úplne šikla do môjho šuflíčka :)
    juliadreams@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  79. Vyskúšala by som rada paletku, keďže ju všetci ospevujú...Ale ešte viac ma zaujal lesk od Nars,milujem výrazné pery :) Vyzerá šťavnatúčko...
    sunnytear@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  80. GFC jako Ágnes
    Nejraději bych vyzkoušela MUA paletku, v hodně líčících videích je používaná a vychvalovaná :)
    hadackova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  81. 1. Sleduji :-)

    2. lady.kiminka@seznam.cz

    3. Nejvíc se mi líbí paletka MUA ,bude to asi tím,že žádnou paletku očních stínů nevlastním :(

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj, moc bych chtěla paletku MUA. Všude na ni čtu samou chválu a už dlouho si chci ji pořídit.
    kleimodova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Ahojky :)
    Určitě bych nejvíce chtěla vyzkoušet paletku od MUA. Stále odolávám si jí koupit, doma mám stínů až až, ale přesně na tuhle paletku všude čtu samou chválu. Takže kdybych ji vyhrála, tak bych z toho měla hrozně velkou radost :) a necítila bych se špatně z toho, že bych podváděla moji starou známou paletku ze sephory :D a ráda bych vyzkoušela i ten lesk na rtíky, protože těch není nikdy dost a ta barva je naprosto dokonalá!!! :)

    jancahyckova19@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Pravidelný čtenář jsem už dlouho a moc ráda! Konečně jsem objevila blog, kde najdu kvalitní a hezky napané recenze. Tvůj blog mě prostě baví a neměla bys v tom přestat! Doufám, že ti číslo čtenářů ještě o hodně vyroste :)
    Nejraději bych vyzkoušela všechny produkty! Ten lesk má prostě dokonalou barvu ale o trochu víc mě láká paletka. Slyšela jsem na ní už hodně chvály a tyhle odstíny prostě zbožnuji! :)
    NicoChicoFashion@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, ani nevíš, jakou radost mi to dělá, že se ti u mě líbí :D

      Vymazat
  85. Ahoj, ráda bych vyzkoušela paletku mua.
    ZeldaMartina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Hrozně bych chtěla vyzkoušet ten lesk...Proč? Ta barva! Mám hrozně ráda všechno, co je červený a je to na pusu, ale NARS jsem ještě neměla šanci vyzkoušet.
    Jinak se mi líbí, jak to k sobě všechno ladí :)
    mylastadvance@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. sledujem :)
    starasne by som chcela vyskusat kozmetiku mua :) laka ma a u nas ju nedostanemtvoj bolg sa mi strasne paci a inspiruje ma ku kupe niektorych kozmetickych vyrobkov :) tvoj blog som objavila nahodou ale som rada ze ho mas :) a prajem ti vela stastia v blogovani :) .... lucka.novotna6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu a doufám, že se ti u mě bude líbit i do budoucna :D

      Vymazat
  88. Asi nejvíce ze všeho chci vyzkoušet oční stíny od MUA, koukala jsem se na jejich stránky a chtěla si tuto paletku dokonce i objednat. Jsem zvědavá na tuto kosmetiku, jelikož je za příznivé ceny a všichni ji vychvalují. :)
    houdkovae@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. Nejvíc ze všeho bych chtěla tu paletku. Má ji moje kamarádka a já ji úplně žeru :D Dost mě zajímá i ten lesk od NARS. Na tuhle značku mám zálusk už pěkně dlouho, ale ještě jsem se k tomu nedostala. O značce toho laku jsem zatím neslyšela, ale špatná asi nebude. A ani ty řasy nevypadají špatně, je to dost originální.
    annazuzanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  90. Nejvíce bych chtěla vyzkoušet paletku očních stínů. Čtu o ní skoro na každém blogu, a strašně ráda bych ji měla a sama vyzkoušela. :)
    Buriankovalucka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj. Ráda bych se zaregistrovala do giveaway a moc bych si přála vyzkoušet paletku očních stínů od MUA. Můj email je: terinkask@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Sleduju :)
    Nejvíce bych chtěla prubnout tu paletku, když je tak opěvována a nars lesk :)
    Rebecca.fuhller11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. Jů, to je nádhera, nemůžu se rozhodnout co bych chtěla vyzkoušet nejvíce..
    Lesk NARS mě zaujal hned napoprvé svojí barvičkou - rudé rty prostě miluju, navíc ale už dlouho přemýšlím o laku se zlatýma třpytkama. No a paletka je úplně dokonalá-jsou to všechno takové ty barvičky, které se ve větších paletkách spotřebují jako první.. Prostě dokonalý výběr :)
    Giveaway je opravdu nádherná a protože vidím jaký máš super vkus, hned jsem se přidala k pravidelným čtenářům :)
    Měj se krásně a ať se s blogem hezky daří,
    Nicca,

    gavlasovav@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Krásný balíček, nejvíce bych se těšila na ten Nars.. jelikož od této značky ještě nic nemám a už dloouho si na ní brousím zoubky :)
    amanda.02@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. MUA- už téhle značce podléhám strašně dlouho a asi to dýl nevydržím :D. O té paletce slyším vsude, asi ji budu muset prubnout. Nemám žádný z těchhle výrobků, ale na milion procent bych je všechny chtěla vyzkoušet, snad se zadaří!:)
    em.holbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Mě se nejvíc líbí paletka od MUA, protože má krásné přirozené odstíny a myslím, že bych ji využila asi nejvíce. Ale zlatý lak taky není úplně k zahození :)

    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Bohužel žádné zkušenosti s těmito produkty nemá, zaujalo mě opravdu všechno. Hlavně ty zlaté řasy, které jsou naprosto parádní! :)

    netopilikova@gmai.com

    OdpovědětVymazat
  98. abych pravdu řekla, nemám zkušenosti ani s jedním produktem, žiju v zapadlém městě, kde se s takovými produkty ani nesetkám nebo nejsou v cenové relaci co bych si mohla sama pořídit.
    Nejvíc mě zaujala paletka MUA a tvoje sympatická fotka v tvém profilu :)

    SAM.15@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj, předem musím pochválit tvůj krásný blog, sice jsem na néj přišla nedávno, ale přesto mě hned napoprvé naprosto dostal. Velmi mi pomohl a strašně ráda si tu u tebe čtu. Takže moc děkuji, že tohle děláš a děláš to výborně. Nicméně z balíčku mě asi nejvíce zaujala paletka protože miluji tyto jemné odstíny a samozřejmě ty zlaté řasy ty jsou bombastické ;) mail je karolinareichertova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj, předem musím pochválit tvůj krásný blog, sice jsem na néj přišla nedávno, ale přesto mě hned napoprvé naprosto dostal. Velmi mi pomohl a strašně ráda si tu u tebe čtu. Takže moc děkuji, že tohle děláš a děláš to výborně. Nicméně z balíčku mě asi nejvíce zaujala paletka protože miluji tyto jemné odstíny a samozřejmě ty zlaté řasy ty jsou bombastické ;) mail je karolinareichertova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj, předem musím pochválit tvůj krásný blog, sice jsem na néj přišla nedávno, ale přesto mě hned napoprvé naprosto dostal. Velmi mi pomohl a strašně ráda si tu u tebe čtu. Takže moc děkuji, že tohle děláš a děláš to výborně. Nicméně z balíčku mě asi nejvíce zaujala paletka protože miluji tyto jemné odstíny a samozřejmě ty zlaté řasy ty jsou bombastické ;) mail je karolinareichertova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Musím říct že máš skvělý blog, tak snad s tím budeš pokračovat :) nejkrásnější je ta paletka stínů na oči ;)
    anulka96@email.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Já mohu doporučit paletku od MUA. Kamarádka ji má,i já ji zkoušela. Stíny jsou skvělé! :)

    Barbora.capkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)