neděle 27. ledna 2013

Vánoční nadílka od Dermacolu.



Tak jsem poprvé v životě něco vyhrála. 
Teda jednou jsem vyhrála v automatu, když jsem se jednou v jisté třetí cenové, již trochu pod vlivem, rozhodla, že to prostě musím vyzkoušet. Ale v soutěži jsem vyhrála poprvé. A jaká veliká radost to byla :o) Vyhrála jsem totiž v soutěži, kterou na svých facebookových stránkách pořádal Dermacol. 
A co, že jsem vyhrála? V zadání bylo napsáno, že vítězové (bylo nás pět, no vážně, to není narážka na onen známý román :o)) získají jeden produkt od Dermacolu. Po té, co jsem se dozvěděla, že jsem jednou z výherců, jsem slečně/paní Monice napsala tři výrobky, ze kterých by mé srdce plesalo, ať mi tedy DC Ježíšek jeden vybere. (Ano čtete správně, mám s článkem krapet spoždění, ale přiznávám se bez mučení, já na to zkrátka zapoměla)
Napsala jsem si o lak na nehty v odstínu 30, což je taková pěkná tyrkysová barvička. Druhou variantou byla rtěnka Lip Seduction v odstínu 09, což je ta nejrudější. Nikdy jsem červené rtěnky nenosila, vlastně rtěnky obecně, protože mám asymetrické rty, ale rozhodla jsem se to změnit. No a třetí variantou by make up Caviar long stay make up  & corrector, kdyby se DC Ježíšek chtěl praštit trošku přes kapsu :o) 
Slečna/paní Monika mi odpověděla, že mi Dermacol jeden z těchto produktů nadělí a tak jsem se začala těšit jako malé dítě. Značku mám totiž ráda. Nedávno jsem někde četla pozadí jejího vzniku a příběh, který ho provázel, a vážně mě to dostalo. Kromě toho ráda podporuju české výrobky, pokud jsou ovšem kvalitní, což Dermacol je.  No prostě jsem se těšila jako prvňáček do školy.

Představte si takové pěkné středeční ráno. Ležíte v posteli, ještě pořád totálně v mrákotách, když vás probere hlas milované osoby, zamžouráte očima a spatříte perfektní snídani do postele, vedle ní milostnou báseň (No to byl pro mě asi největší šok, protože můj manžel není zrovna poetický typ) a vyskádáný „vánoční“ dáreček od Dermacolu. Byla to sice jen shoda náhod, že dorazil to ráno, ale i tak to byla vážně „peckoidní“ kombinace.  No ale teď už bez zbytečného okecávání k obsahu, který mě překvapil sice poněkud méně, než milostná báseň, nicméně i tak opravdu dost :o)


V balíčku mě skutečně čekala rtěnka Lip Seduction v odstínu 09, takže jsem radostí zaplesala. Balení je opravdu luxusní a „klikací“ mechanismus mě dostal, vážně mi chvilku trvalo, než jsem se přes něj dostala :o)
Jestli s ní budu moct mezi lidi, posuďte sami:

                                           (Varovala jsem vás, že mám asymetrické rty :o))
                                                                        
 Dalším produktem (ano, bylo toho k mému překvapení více) byla rtěnka v úžasném odstínu 16 (chocolate cafe). Hned jsem si jí „oblékla“ a musím říct, že se mi moc líbí na každodenní nošení. Je nenápadná, přesto krásně zvýrazní rty. 



Třetím (no fakt) dárečkem byl lesk na rty. Trochu jsem se té barvy lekla, protože baby pink není zrovna můj styl, ale na rtech způsobí akorát růžové „holografické“ (nebo jak to popsat) odlesky, jinak působí přirozeně. Jsem z něj nadšená :o)

No a poslední  dvojdárek je sada „exkluzivní péče o ruce a nehty“ skládající se z růžového laku na nehty (už bydlí u mojí švagrové) a krému na ruce, který mi neodolatelně voní po skořici. Nevím, jestli tak má vonět, pokud mě čtete pravidelně, jistě víte, že mívám občas takové čichové úlety :o) ale do vůně jsem se zcela zamilovala. Zvlášť takhle na zimu je opravdu trefná :o) Na rukou je krémík moc příjemný, rychle se vsákne a nezanechá pocit mastnoty. Prostě super. 



No, a aby toho nebylo málo krabička, ve které mi dáreček přišel, byla vyplněná vzorečky, které mi teda udělali obrovskou radost. Dva druhy make-upu už jsem vyzkoušela a to:  Matt Control v odstínu 2, který je na mě bohužel tmavý, i když ne o moc a Caviar Long Stay taktéž v odstínu 2, který mi seděl opravdu skvěle, vůbec se mi s ním dobře pracovalo, akorát bych ráda vyzkoušela i jedničku, která by možná mohla být ještě krapítek příhodnější, ale dvojka vypadala moc dobře a přirozeně :o) Zbytek určitě ještě vyzkouším.

Ještě jednou chci moc poděkovat Dermacol Ježíškovi za perfektní dáreček, bylo to vážně dokonalé ráno. Tak bych se chtěla probouzet pořád :o)

Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte holky, kde bych se mohla dostat k vzorku jedničky Caviar long stay make-upu, v drogerii by mě nejspíš poslali do hájíčka zelenýho, tester jim u jedničky vždycky chybí. Už jsem se totiž o tomhle make-upu jednou zmiňovala, že jsem ho chtěla koupit, ale testery byly jen tmavé. Za každý tip předem díky :o)

Co říkáte na dáreček? Já jsem byla, a vlastně pořád jsem, nadšená :o)

PS: Jedna upoutávka na příště :o)

Už jsem vám slibovala článek o paletce Mariposa od Urban Decay a já vím, že mi to docela trvá, ale můžu vám říct, že jsem s přípravami témeř u konce, takže ho můžete očekávat každným dnem. Kromě swatchů a popisu paletky se můžete těšit na variace líčení s touto paletkou. Zatím mám kolem 6 různých líčení :o) Od jemného a nenápadného až po pěknou divočinu ;-)

11 komentářů:

  1. Nevím proč, ale nikdy jsem si od Dermacolu nic nekoupila. Tak alespoň vyzkouším ten opěvovaný fixační pudr ze SenzaBoxu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Dermacol jako značku moc ráda. Zatím mě nic nezklamalo :o)

      Vymazat
  2. Jé, tak to je vážně parádní výhra! :-)) Gratuluju. Mám Dermacol docela ráda, akorát mi přijde, že co se make-upů a tónovacích krémů týče, jsou na mě strašně tmavé. Make-up č. 3 v Senzaboxu nekomentuji, ale na mě je tmavé i č. 1 u tónováku, který mi jinak vyhovuje, až na ten odstín :-( Dermacol má ještě moc fajn tělovou péči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) No ta trojka v Senzaboxu se vážně moc nepovedla... Ale ségře sedí úplně skvěle, takže jsme třeba vážně běloby :D
      Ten kaviárovej make-up mě stejně láká, vypadal fakt skvěle. Uvidíme, jestli se mi podaří sehnat tester jedničky, ale stejně mám podezření, že ta by zase byla moc světlá :-)
      Tělovku má Dermacol super, hlavně teď ta řada Aroma Ritual je úžasná. Ještě používám některé výrobky z řady proti akné, ale o tom už jsem psala :-) Ale na co nedám dopustit, je korektor Matt control, ten je na pupínky dokonalej :-)

      Vymazat
    2. Lenko, taky celý život hledám světlé make-upy, mě teď překvapil Dermacol Botocell make-up, mám tradičně odstín 1, ale tentokrát mám pocit, že je i na mě světlý :))))

      Vymazat
  3. OMG ja by som sa zblaznila za taku vyhru! Tie ruze vyzeraju uzasne, ja som ich chcela uz strasne dlho vyskusat ale vzdy na to zabudnem, neviem preco :)
    Inak vedela si ze Bioderma ma BB krem? Recenzia tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/01/bioderma-sensibio-bb-krem.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám od dermacolu nejradši transparentní pudr a klikačky,co vůbec nemusím jsou řasenky.Zvu tě na giveaway Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem příznivcem zn. Dermacol, poslední dobou se lepší, mám od nich skvělou rtěnku, teď se mi líbí jejich BB krém, a vůbec mám toho od nich docela hodně a většinou jsou to kvalitní výrobky.

    OdpovědětVymazat
  6. Asymetrické, ale moc krásné! Gratuluju k výhře:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)