čtvrtek 17. ledna 2013

Lednový Ladybox dorazil i k nám :o)



Vypadá to, že se u mě stalo pravidlem, že ke mně beautyboxy dorazí vždycky až po pár dnech, ale můžu si za to sama :o) Kdybych platila včas, mám ho včas i doma… Senzabox na tenhle měsíc už mám zaplacený, tak ten snad budu mít spolu s ostatními :o) 

Nejprve se chci vyjádřit ke službám kurýrní služby INTIME, které byly velice profesionální. E-mail i smska při převzetí zásilky, pak den před doručením a nakonec mi sympatický kurýr volal, že bude za pět minut u mě, jestli mu můžu jít dolu naproti. Bohužel jsem nemohla dolů, ale nečinilo mu žádný problém za mnou do prvního patra došlapat. Takže moc chválím.

Trošku jsem se lekla malé krabičky (já vím, tuhle větu už čtete asi po stopadesátétisícé), ale protože jsem věděla, co mě čeká, tak to zas až takový šok nebyl. Zase jsem to nevydržela a předem se podívala třeba SEM k duhové kočce, nebo SEM k Janě Dvořákové. Které mají obě články pěkně zpracované, takže pokud nejste beautyboxy ještě znuděné, nakoukněte :o)

Produkty byly opět zabalené v Ladypytlíčku, který mi, když vím, že je na dlouho poslední, nijak nevadí…


 Pytlík je vyfouknutý, neb je již zbaven výpně, která je tento měsíc také velmi chvályhodná.


No ale teď už k obsahu. Hádám, že pro vás není žádným překvapením, takže jenom ve stručnosti:

Lumene – Řasenka pro zvětšení objemu, 7 ml. (plné balení)
Kartáčkem jsem sice úplně nadšená nebyla, ale víte co? Je boží. Bez použití kleštiček (které už nějaký ten pátek nepoužívám) jsem snad ještě takové řasy neměla. Vážně jsem byla příjemně překvapená. Ještě uvidíme, jak obstojí po celém dni a při odličování, ale zatím jsem vážně nadšená.


L´AMBRE – Lak na nehty, 8 ml. (plné balení)
Odstín jsme zřejmě měly všechny stejný a nejdřív mě úplně nenadchnul, po odzkoušení na nehtu jsem se na něj pořád musela dívat a musím uznat, že failkovo-vínová barvička je mi sympatická. 


 První foto je s bleskem, druhé bez blesku, třetí na mém nehtu, (omluvte prosím mizernou aplikaci, ale zkoušela jsem ho ve spěchu).


Cosm´etika – Krémový korektor, 9 ml. (plné balení)
Tak tohle mě vyloženě nepotěšilo. Těšila jsem se na tvářenka, bronzer, nebo i ten make-up a kouká na mě korektor ve vážně šíleném odstínu. Za to ovšem Lady tým nemůže, protože i tak je to číslo 001. Každopádně asi poputuje k mojí milované neteři, která je napůl Bulharka, tudíž je o dost tmavší, než já a pokud nesedne ani jí, tak bohužel poletí do koše. 

Na prvním fotu bez rozetření, na druhém po mírném rozetření, na třetím po totálním drhnutí kůže při pokusu o rozetření.

Saloos - Hydrofilní odličovací olej, 5 ml. (vzorek)
Když jsem uviděla, že jsem dostala vůní lemon tea tree, tak jsem si hned pomyslela: „No tak to bude mít manža radost), v posledním kosmetickém článku jsem vám psala jak strašně můj muž vůni tea tree nesnáší. Každopádně po přičichnutí, voní spíše jako citron. Uvidíme, jestli ho budu zkoušet, anebo taky rovnou poputuje k neteři. S líčením teprve začíná, takže bude mít radost z čehokoli, co bude moci vyzkoušet.


Mary Cohr - Creme NutriZen, 3 ml (vzorek)
Vyzkouším, proč ne? Ale zřejmě už jenom cena mě bude odpuzovat od případné koupě. Nicméně pokud se projeví skutečně zázračně, nevylučuji ani to :o)

Mary Cohr - Nouvelle Jeunesse Contour Yeux, 3 ml. (vzorek)
Asi jsem měla nějaký vadný kus, ale jednou to na mě kapku plivlo a od té doby z tuby nejde vůbec nic. Takže bohužel nebudu mít šanci ani vyzkoušet.


Yves Rocher – Lesk na rty Vanilka, 10 ml. (plné balení)
Já prostě vanilku miluju. Je mi jasné, že ne každému voní, ale já jsem z vůně nadšená. Nicméně lesků na rty mám teď tolik, že poputuje opět k neteři, která z něj bude jistojistě strašně nadšená.


No a celkové dojmy? Kdyby nebylo korektoru (který snad najde uplatnění jinde), byla bych nejspíš nadšená, takhle jsem zkrátka jenom spokojená. Vážně se moc snažím, ten pocit zklamání nějak překonat, ale bohužel to nejde. Nicméně, i spokojenost je přece dobrá, ne? ;o)

PS: Příště, až pojedu k bráškovi na návštěvu, tak pojedu asi jako Ježíšek, protože postupně vyřazuji a nakupuji věci, které by mohly neteřince udělat radost. Dám vám pak vědět, jak to u ní dopadlo :o)

A jak to dopadlo s Ladyboxem u vás? Jaký vám dorazil personalizovaný produkt? Snad to dopadlo lépe, než u mě :o)

PS2: Lidičky pište prosím komenty. Je to děsně demotivující, když člověk vidí, stovky zobrazení stránky za den, ale ani jeden komentář :o( To pak jeden neví, co si má myslet, jestli jsou ty články tak na pytel, že nestojí ani za pár slov, nebo jak to je...

8 komentářů:

  1. Já jsem taky docela spokojená, co se nehodí mě hodí se ségře.Ten korektor je vážně smůla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Njn, snad sedne alespoň neteři, to by mi udělalo snad větší radost, než kdyby seděl mě :-)

      Vymazat
    2. Jinak díky za komentář, moc to potěší :D

      Vymazat
  2. no tak ta barva je vážně šílená, to by mě taky nepotěšilo (a jsme zas u toho, když něco nevyhovuje, je to vždycky proto, že to je MOC tmavý, nikdy jsem neviděla, že by si někdo stěžoval, že jednička byla MOC světlá - firmy jsou prostě divný)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No snad najde uplatněnní jinde, bylo by mi líto ho hodit do koše, což by se mu bohužel stalo, kdyby neposloužil. Mě už nějak ty kauzy kolem beautyboxů nebaví, asi se na to vyprdnu... a za tři kila si dojdu koupit něco, co se mi vážně líbí :o)

      Vymazat
    2. mě třeba přišel make-up, který je fakt dost světlý alespoň na mě, a proto je taky teď v GA :))

      Vymazat
    3. No a je to tu :-) Moora psala,'že si nikdo nestěžuje na MOC světlý produkt s ejhle hned tu jedna stížnost je :-)

      Vymazat
  3. Já měla místo korektoru make-up o který můžeš soutěžit u mě na blogu :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)