úterý 15. ledna 2013

Dnešní pidi nákup



Nejprve bych všem chtěla moc poděkovat za čtení blogu, mám z toho děsnou radost, když vidím, jak tam ta čísélka naskakují, i když mě krapet mrzí, že i když čtenářů přibývá, komentářů naopak ubylo :o( Snad se mi zase brzy podaří vás něčím natolik zaujmout, že pocítíte touhu se se mnou podělit o svůj názor, nebo zkušennosti. Už se na to moc těším :o)

Dneska jsem se rozhodla, že se vám pochlubím a hlavně podělím o dojmy ze svého malinkatého mákupu. A co, že jsem nakoupila?


Miceální voda od Biodermy pro vás určitě není ničím neznámým. V kombinaci s odličovačem očí z listopadového Senzaboxu – více TADY je pro mě nepostradatelným pomocníkem v odličování. Původně jsem si chtěla koupit jen 250 ml. balení, protože poslední dobou dost cestuji a menší balení je skladnější, ale když jsem stála u regálu v lékárně, kde 250 ml. vyšlo na 370 Kč a 500 ml. na 430 Kč., nemohla jsem se donutit, si menší, cenově naprosto nevýhodně, balení koupit a vzala jsem si rovnou půllitrovku.

Koupila jsem si také krém/gel proti akné od Dermacolu, který už nějaký čas používám. Proti akné sice nějak zázračně nepůsobí (už jsem vyzkoušela snad stovky přípravků, pokud máte zájem, můžu udělat článek o výrobcích, které skutečně fungují), ale společně s příjemnou hydratací (řada výrobků proti nedokonalostem spíše vysušuje) nabízí také minimálně udržení stávajícího stavu pleti. Většinou ho používám v takovém tom období klidu, kdy mám jen konkrétní drobné pupínky a pleť se mi nijak nezhoršuje, naopak pěkně pomalinku dává do kupy. Na stavy krize znám sice lepší dryáky, ale tenhle gel jsem si moc oblíbila. Vůně po tea tree mi osobně nijak nevadí, ale manžel ji vyloženě nesnáší…

Masku ze stejné řady jsem si také velice oblíbila. Sice jsem si nevšimla nějakého zázračného účinku proti akné, i když je pleť pak hebounká a rozzářená, ale opravdu skvěle funguje proti černým tečkám, na které taky dost trpím. No s mými obrovskými pory se ani není co divit :o(

Posledním kupem je bílá tužka na oči od Alverde. Sice téhle značce, co se týče dekorativní kosmetiky, moc neholduji (zato ale zbožňuji jejich péči o vlasy), nicméně ve slěve z 59 Kč na 29 Kč, jsem si řekla, že jí dám šanci a musím říct, že svůj účel opravdu splní. Aplikuji jí do koutku oka a na spodní linku pro rozzáření očí a musím říct, že funguje dobře. Zkoušela jsem i na horní linku a vypadá opravdu moc pěkně. I když si teda neumím představit, že bych jí takhle používala :o)

Máte s výše uvedenými výrobky zkušenosti? A co na ně říkáte? Použili byste bílou tužku na vrchní linku?

6 komentářů:

  1. Nojo, Micelárka :) Moje láska. Nemůžu si ji vynachválit. Je to nejlepší pleťová voda, jakou jsem kdy měla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oho, konečně se mnou zase čtenáři kamarádí :o) už jsem si říkala, jestli jsem něco neprovedla :o) Moc díky za koment, děsně to potěší :o)
      Miceálku si taky nemůžu vynachválit, jinou už bych si asi nekoupila.

      Vymazat
  2. Na tu Biodermu čtu samou chválu. Asi ji koupím, ale až v únoru... tenhle měsíc toho bylo dost :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jí taky objevila teprve před nedávnem, ale už jí z ruky nedám. S čistým svědomím bych jí doporučila komukoli :o) Jinak já už taky vyčerpala svůj měsíční rozpočet. Menší nákup, oba beautyboxy, do toho nějaký ten hadřík a tenhle měsíc máme výročí takže spousta měny padne i na tomhle poli :o)

      Vymazat
  3. Klidně bych si bílou linku namalovala, proč ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jak proč ne, to je pravda :-) Jen si nějak neumím představit jak bych se k vrchní bílé lince nalíčila :o)

      Vymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)