čtvrtek 10. ledna 2013

Chanel Peridot dupe - Diving in Malaysia(68) by Sephora




Také se vám někdy stalo, že jste se zamilovali do něčeho, co jste si nemohli, nebo za ty hříšné peníze, ani nechtěli, dovolit? Přesně tak to mám s lakem na nehty od Chanelu, konkrétně s odstínem Peridot. Je to krásná metalická barvička, která podle světla, přechází mezi odstíny světle zelené, přes zlatavou, až po tmavě zlatou s černým podténem, no prostě nádhera.


Už nějakou dobu po něm pokukuju, ale tak hříšné peníze se mi za něj opravdu dávat nechtělo.  Na netu jsem pak vyčetla, že Catrice dělá velice zdařilou kopii a to odstín 840 – Genius in the bottle, jenže háček je v tom, že jsem ho nikde nemohla sehnat... 
Pomalu už jsem propadala beznaději. 
Při poslední návštěvě v Sephoře jsem po něm pokukovala, až se můj manžel slitoval a pravil: „Miláčku, když po něm tak strašně toužíš, tak ti ho koupím.“ Chvilku jsem nemohla uvěřit jeho velkorysosti, protože si nedovedu představit jiného chlapa, kterému netečou slzy a nekrvácí peněženka, když něco takového prohlásí o laku na nehty za 690 Kč. Už jsem se málem nechala chytit do sítí Chanelu, když v tom jsem se najednou ocitla v blízkosti stojanu s laky značky Sephora a co jsem tam neobjevila...


Odstín 68, neboli Diving in Malaysia je Peridotu k nerozeznání podobný. Doma jsem zjistila, že je defakto totožný. Byla jsem tak neskutečně šťastná, že jsem si pořídila téměř stejný odstín místo za 690, za cenu kolem 120 Kč (zas ta moje paměť). Doteď manželovi v duchu děkuji za neskutečnou velkorysost, ale jsem opravdu šťastná, že jsem jí nemusela využít. Jak se vám můj nový objev líbí? Dovedli byste si ho představit na svých nehtech? Taky jste se někdy takhle zamilovali a podlehli jste?

TADY jsem našla článek o kopiích Peridotu a zajímavé, že podle autorky je Sephora Diving in Malaysia Peridotu ze všech nejpodobnější. Ze stejné stránky jsou vypůjčené následující  fotografie:



TADY je další kopie peridotu, tentokrát od O.P.I.:

Na následujících fotografiích je Diving in Malaysia na mých nehtech. Jak se vám líbí? (Odpusťte prosím kvaitu nehtů, momentálně se vzpamatovávají z vánočního úklidu a pečení cukroví.)


6 komentářů:

  1. Já mám jeho kopii od s-he :) Ten lak je tak ošklivej, až je hezkej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to koukám, že i s-he má svůj peridot :-) se musím juknout, jestli se dá někde u nás koupit ;o)

      Vymazat
  2. Taky mám ráda zajímavé laky a různé odlesky, třpytky a blbůstky.Dobrý kousek.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám jeho dupe z topshopu - hidden treasure :). Muj nejoblíbenější lak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak i topshop? No co já se všechno díky vím nedozvím :o)

      Vymazat
    2. samozřejmě jsem chtěla napsat díký vám :o)

      Vymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)