úterý 11. prosince 2012

Ladybox Prosinec 2012, nadšení, nadšení, nadšení!



LADYBOX Prosinec 2012

Vím, že trochu s křížkem po funuse (ale na druhou stranu jsem alespoň měla čas některé výrobky otestovat :o)), ale i tak se chci s vámi podělit o obsah mého Ladypytlíku a taky jak moc jsem z něj nadšená (hádám, že to byste podle nadpisu nepoznali :o)). Na prosinec jsem si objednala obě krabičky krásy a jsem upřímně zvědavá, s čím se vytáhne konkurence, protože momentálně LADYBOX ROCKS!

No a co, že moje „krabička“ obsahovala?
Průvodní dopis
NevO Dead Sea Spa Tělové máslo Milk and Honey 
250 ml, Plné balení - 700 Kč

Bože, jak krásně voní! Asi bych neřekla, že přímo po mléku a medu, trochu tam cítím nějaké květiny v pozadí, ale i tak je ta vůně jemná, nevtíravá a moc příjemná. Konzistence je opravdu podobná našlehanému máslu a na těle je opravdu moc příjemné. Nevstřebá se 100%, ale ani po něm nezůstanete nějak mastní, něco mezi, což mi akorát vyhovuje. Za mě 1 s *.

Inglot oční stín 
2,7 g, plné balení - 156 Kč

Tak tady asi zafungovali karmické zákony, protože den před tím:
„Nééé“
„Co se děje miláčku, neublížila sis?“ (Jsem totiž dost nešikovná, proto hned tahle otázka)
„Ne, to ne…“
„Tak co je, mluv…“
„Dochází mi podkladový rozjasňující stín :o(“
„Ježiši, já se lek, že se něco stalo.“
Odstín, který jsem do „boxu“ obdržela je přesně takový, jaký jsem potřebovala. Je to jemný perleťový odstín a pozor - vůbec nepráší. Děkuji ti, Lady týme. Všude jsem zatím viděla buď černý, nebo fialový a je pravda, že ani jeden by mě neurazil, ale tenhle je opravdu jako stvořený pro mě :o) Balení je pravda dosti nepraktické, ale chtěla bych vzkázat všem, kdo sis stěžuji: „Oni nám to neudělali naschvál! Prostě to tak prodávají!“
                                            Vyfocený s bleskem
                                           A takhle krásně vypadá nanesený :o)

Dermatologica daily microfoliant
Vzorek - 15 ml, běžná cena za 150 ml - 1 345 Kč

Tak tenhle čistící pudr jsem bohužel ještě nestihla vyzkoušet, ale už se na to těším. Měl by prý s pletí udělat zázraky, tak uvidíme :o) Není tomu dávno, co jsem přemýšlela, že bych si nějakou pudrovou masku pořídila. Mám nějak zafixováno, že bude čerstvější.

Saloos Tělový a masážní olej – Relax a Růže 
2x 5 ml, běžná cena za 50 ml - 90 Kč

Tyhle olejíčky nám s manželem včera večer dělaly společnost při zakončení hezkého večera ;o).
Vůně Relaxu je opravdu výrazná. Neznám popis vůně, takže vám jen napíšu, že mi voní po rozmarýnu, který tam možná ani nemusí být :o) A co se týče růže, no asi mi vůně růže není souzena, nebo mám nějaký blok, ale já ji vážně necítila… Nedávno jsem si v Sephoře vybírala parfém a slečna nám s manželem dávala očichat vůni Rose od Paula Smitha a já jí vážně ani trochu necítila, zatímco manžel se nad vůní rozplýval. Stejně tak to bylo včera večer s růží od Saloosu. Manžel byl nadšený a já necítila vůbec nic… Nechápu to, ale asi má růže něco proti mně, nebo já (aniž bych o tom věděla), něco proti ní. Každopádně jsme se včera navzájem namasírovali a z každého nám zbývá ještě půlka, cože je super :o)

Fleur de Santé Clarity Maska a odličovač 2v1 
15 ml, běžná cena za 40 ml - 299 Kč

K téhle masce jsem se bohužel také ještě nedostala, ale mám v plánu to brzy napravit, protože jsem na ní upřímně zvědavá. Miluju všelijaká patlátka na obličej. Nicméně jsem si všimla, že v některých recenzích, které jsem četla, se píše, že vzoreček má 40 ml, slečny/paní/dámy to zřejmě opisovali z průvodního dopisu, ve kterém je to chybně uvedeno. Na tubičce je uvedeno 15 ml! A jen tak for the sake of logic, je balení menší než krém na ruce, který má 20 ml :o)

Lavera Basic Sensitiv Krém na ruce 
20 ml, běžná cena za 75 ml - 119 Kč 

Četla jsem řadu reakcí, jak strašně tenhle krém smrdí. (Ale i opačných) Je pravda, že po přičichnutí k tubičce je vůně vážně nepříjemná, stejně jako bezprostředně po nanesení na ruce. Nicméně dobrá zpráva je, že květinová vůně se za okamžik zjemní a je snesitelná, ne-li někomu příjemná. Mně osobně nevadí, nenadchne, neurazí, hlavní je, že je mi krém na rukou moc příjemný.

NevO bonus: Ořezávač nehtové kůžičky, plné balení, samostatně neprodejné

Abych pravdu řekla, tuhle záležitost bych klidně vynechala, nicméně když už tu je, tak jsem se rozhodla, že ji vyzkouším, někdy příště… Třeba napíšu článek o tom, jak jsem si uřízla půlku prstu :o)

Lavera bonus: 24 hodinový intenzivní hydratační krém Bio divoká růže a Bio makadamový ořech, 3x 1 ml, běžná cena za 30 ml - 325 Kč)

Tyhle pytlíčky jsou trochu kontroverzní, někdo si na ně bude stěžovat, někdo za ně bude rád. Já osobně, protože jsou jen jako bonus, nikoli obsah „boxu“ jsem za ně ráda, alespoň mám šanci vyzkoušet něco nového. Zatím jsem se k nim nedostala, ale dostanu, slibuju :o) Hlavně jsem zvědavá, jestli tuhle růži ucítím :o)


A tady ještě máme velikou hromadu všemožných letáků. někomu vadí, někdo má radost, mě jsou tak nějak ukradené...

Musím uznat, že Ladybox tenhle měsíc zaválel na plné čáře. Jsem dost zvědavá, jak se vytáhne Senzabox takhle před Vánoci, ale upřímně bych se divila, kdyby mě potěšil víc… Jediné plus, které teď u mě Senzabox má, je, že začal spolupracovat se značkou Lush, nicméně kdyby se to poštěstilo i Ladyboxu, asi bych se stalo jeho věrnou odebíratelkou. Protože mi zatím všechny edice (i když je tohle má první) přišly vydařenější, než u konkurence. Jak jste na tom vy? Máte svůj Ladybox? A jak to vidíte se svou loajalitou? Budete boxy střídat, nebo kupovat jen jeden a který? Nebo se taky pořád nemůžete nějak rozhoupat jako já? 

6 komentářů:

  1. Bomba! Podle mě zatím nejlepší LB...už teď se těším na leden ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych se těšila, ale zatím jsem leden neobjednávala, protože se pořád nemůžu mezi beautyboxy rozhodnout... Jsem typická nerozhodná Váha :o)

      Vymazat
  2. Koukám že máš taky Ladybox.Ty jsi dostala dva olejíčky ty potvoro :D já dostala jen jeden ale vůbec to nevadí.Obědnávala jsis prosincoví Senzabox?Já už vím jeho obsah a těším se až mi v Pondělí příjde.Koukám že máme stejný odstín stínů na oči :) Jinak jako vždy krásný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem dostala jenom jeden. V dopise od Lady je napsané, že by měly být dva. Tak jsem zkusila napsat na Ladybox e-mail s dotazem, že si nejsem jistá, tak že bych ráda věděla odpoveď.

      Vymazat
    2. Tak to dej pak určitě vědět, jak jsi dopadla. To by mě zajímalo, jestli vás ošidili, nebo já měla jeden navíc. Ale taky jsem podle toho dopisu pochopila, že měly být dva...
      Jsem zvědavá, co ti odpoví.

      Vymazat
  3. Šla jsem na to trošku od lesa a říkala si, že na Vánoce se přece oba beauty boxy budou chtít vytáhnout, tak o to přece nemůžu přijít :o) Na Senzabox jsem upřímně zvědavá, myslela jsem, že dorazí až po víkendu a tak jsem si ho nechala poslat na adresu, kam jedeme v pondělí, a on tam jako na potvoru dorazil už dnes :o( Asi se do té doby zblázním nedočkavostí :o( tentokrát bych to vážně chtrěla vydržet, tak snad se mi to podaří :o) A moc děkuji za pochvalu, je to radost psát pro takové úžasné čtenáře :o)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)