středa 5. prosince 2012

Aroma Ritual - melounové tělové mléko od Dermacolu

Dnes bych se ráda ve stručnosti zmínila o jednom "mazlíkovi," který mi posledních pár týdnů zpříjemňuje život. Určitě už jste postřehli řadu Aroma Ritual od Dermacolu, kterou můžete v současné době najít v drogériích. A právě z téhle řady pochází skvělá "chuťovka," a to osvěžující tělové mléko s vůní vodního melounu. Většina z vás určitě někdy ochutnala melounové Huba Buba žvýkačky a věřte, nebo ne, ale tohle tělové mléko voní naprosto stejně. Člověk má až chuť vyzkoušet, jestli tak náhodou i nechutná :o) Na pokožce těla je moc příjemné a rychle se vsákne, takže člověk pak neumastí všechno kolem, což z něj ovšem dělá nevhodného kandidáta na poli: „Dneska si dáme masáž miláčku.“  Každopádně mastných mazadel na tělo jsou drogerie plné, a tak pokud vyloženě nemáte v plánu se masírovat, určitě vám tuhle voňavou věcičku doporučuji. Dermacol zvolil název opravdu vydařeně, protože si každé namazání opravdu užijete jako rituál. Ze stejné řady mě vůní moc nenadchla pistácie, ale belgická čokoláda nechť se třese, protože příště až půjdu kolem regálu, nezůstane bez tknutí. 
Na fotu s krémem L'Occitane, o kterém chystám další článek, vlastně tak trochu o všech krémech na ruce... No nechte se překvapit :o)


Vyzkoušeli jste už některá z produktů řady Aroma Ritual? Které z vůní jsou vašimi favority a které vás naopak nenadchly? Ráda si pročtu vaše postřehy, nebo třeba i doporučení ;o)

6 komentářů:

  1. Ja som este neskusala,ale vzdy po nich pozeram:)
    Inak este stale trva predvianocna Ziaja giveaway tak sa nezabudni zucastnit: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Kolik tě stál ten krém L'Occitane snad napíšeš recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek už za pár dní spatří světlo světa a bude tak trochu ekonomický :o) Krém stojí 190 Kč, takže už asi chápeš proč ekonomický článek ;o)

      Vymazat
  3. Já mám tu pistáciovou sadu - tělové mléko a sprchový gel, a moc nadšená z ní nejsem, akorát z vůně. Jinak mi vysušuje kůži... Takže tato řada od Dermacolu pro mě asi není :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Váš komentář :-)